some love
08 Dec 2010, 23:02
Olivia, ai explicat totul foarte bine.
Nu am ce sa comentez. Sunt in totalitate de acord.

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09 Dec 2010, 00:23
Raizen Isildur Wrote:Las-o ma ca e mica. Nu stii cum se stramba copiii mici cand ii vad pe adulti sarutandu-se ? Finna)

Heiii. Ma jignesti poate oi fi eu mica, dar sunt rea
Si crede-ma, saruturile se practica la mine de la 5 ani Nu zic ca pe atunci stiam ceva, dar totusi...
So. Daca esti mai mic, nu inseamna ca esti mai prost. Si eu stiu ce e dregostea, sa stii Tounge

[Image: fairytale.png]
Hayley Megan Alden
Find all posts by this user
10 Dec 2010, 17:35
Hayley... dragostea pentru tipul ala care ai spus ca isi bate joc de tine, si sa ce uita la alte tipe ?despre dragostea aia vorbesti ?

Quote:Daca esti mai mic, nu inseamna ca esti mai prost.

ba da, chiar asa e, Hayley
cand stau si ma gandesc cat de proasta eram cand eram mai mica.. si si acum sunt proasta in privinta unor anumite lucruri..'bout love..
poate nu-ti dai seama acum cat de multe nu stii,dar o sa vezi cand o sa ai vre-o 20 de ani, si o sa spui '' ce proasta eram ..credeam ca il iubesc..dar de fapt eram indragostita de ideea de a fii indragostita''.
nu stiu daca ma intelegi acum, mdar na..
cei care au experienta in asta ma vor intelege.

[Image: dieq.jpg]

Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! [Image: 2e4wwib.gif]

~Cercetasii sunt cei mai tari [Image: 2iohn6.gif] ~
10 Dec 2010, 18:34
De ce toata lumea spune chestia asta? Finna))) Cand esti mic, nu esti prost, fratilor. Pur si simplu poti sau nu poti sa intelegi anumite lucruri. Si asta e strans legat de cat de capabil/a esti sa privesti totul din perspectiva unui om matur. Ashlyn, e adevarat, multi dintre noi avem impresia ca suntem indragostiti de o persoana dar defapt suntem indragostiti de sentiment in sine si de visele noastre.

[Image: xp60xv.gif]
[Image: 3kPCzyr.jpg]
10 Dec 2010, 19:46
Matt Isildur Wrote:Ashlyn, e adevarat, multi dintre noi avem impresia ca suntem indragostiti de o persoana dar defapt suntem indragostiti de sentiment in sine si de visele noastre.
Right, pana si eu pot sa confirm asta intr'adevar, uneori, credem ca suntem indragostiti, dar e doar din dorinta de a iubi, si de a fi iubit, si de a fi cu cel pe care il indragesti, chiar daca sentimentele tale nu au ajuns cote maxime, ca sa se numeasca iubire[scuzati exprimarea, nu prea am cuvintele la mine acum Finna]

[Image: 2igkmd1.png]
10 Dec 2010, 22:53
Vad ca ma intelegeti ..deci cam toti adolescentii trec prin faza asta ..cu indragostitu de ideea de a fii indragostit.

[Image: dieq.jpg]

Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! [Image: 2e4wwib.gif]

~Cercetasii sunt cei mai tari [Image: 2iohn6.gif] ~
10 Dec 2010, 23:16
Hayley, cati ani ai? Si ce anume intelegi prin dragoste?

Si in legatura cu iubirea de la 12-13 ani... chestia pe care am vazut-o pe aici cu "traiti-va copilaria, faceti ceea ce ar trebui sa faceti la varsta asta", desi e cliseica, e foarte adevarata.
Ma, aveti timp o groaza. Stati linistite. O sa va indragostiti, o sa iubiti, sunt absolut sigura de asta. Nu a intrat timpul in sac. Bucurati-va de perioada asta din viata voastra.
Care ar mai fi farmecul sa ai al x-lea prieten la varsta de 15-16 ani? Pai presupun ca nu prea ar mai fi fluturasi in stomac ca la primul prieten. Nu va maturizati fortat ca regretati.

Matt Isildur Wrote:Pur si simplu poti sau nu poti sa intelegi anumite lucruri. Si asta e strans legat de cat de capabil/a esti sa privesti totul din perspectiva unui om matur.

Sunt de acord. As mai adauga faptul ca odata ce inaintezi in varsta tinzi sa privesti lucrurile mult mai in ansamblu. Fetele in general la varste mai mici idealizeaza ideea de dragoste, vor asa ce se vede prin filmele americane, de-aia le place ideea de iubire.

Ashlyn Meester Wrote:Vad ca ma intelegeti ..deci cam toti adolescentii trec prin faza asta ..cu indragostitu de ideea de a fii indragostit.

Normal. Probabil ca e doar inca o etapa a vietii. Trebuie sa iti placa ideea de a fi indragostit ca sa poti face pasi in directia asta. Doar nu ai face ceva daca nu iti place ideea de a face acel ceva, nu?

Soul Meets Soul On Lover's Lips.

[Image: 160u9ms.png]
10 Dec 2010, 23:50
Ashlyn Meester Wrote:Hayley... dragostea pentru tipul ala care ai spus ca isi bate joc de tine, si sa ce uita la alte tipe ?despre dragostea aia vorbesti ?

De fapt, tipul care mi-a spus ca se uita la alte fete m-a mintit. Sau cel putin asa cred. In primul rand, e un mare loser cel care mi-a zis si in al doilea rand, e un mare mincinos. So. Cred ca m-am luat putin cu valul Thinking

[Image: fairytale.png]
Hayley Megan Alden
11 Dec 2010, 00:57
Raizen Isildur Wrote:
Matt Isildur Wrote:De ce toata lumea spune chestia asta? Finna))) Cand esti mic, nu esti prost, fratilor. Pur si simplu poti sau nu poti sa intelegi anumite lucruri. Si asta e strans legat de cat de capabil/a esti sa privesti totul din perspectiva unui om matur.

Adica daca esti prost sau nu Tounge. Multi din pacate raman la stadiul de prost chiar si cand sunt adulti si nu sunt capabili sa inteleaga nimic. So yeah, cand esti prost si viata-i grea.. vechea mea vorba.

LE:

Olivia Summers Wrote:
Ashlyn Meester Wrote:Vad ca ma intelegeti ..deci cam toti adolescentii trec prin faza asta ..cu indragostitu de ideea de a fii indragostit.

Normal. Probabil ca e doar inca o etapa a vietii. Trebuie sa iti placa ideea de a fi indragostit ca sa poti face pasi in directia asta. Doar nu ai face ceva daca nu iti place ideea de a face acel ceva, nu? Happywide

Oh come'on, gimme a break, would you ? Cum cacat sa te indragostesti de ideea de a fi indragostit. Mi se pare o totala idiotenie scoasa din cele mai de rahat file de la Hollywood. So yeah, fuck that shit. Ori iubesti pe cineva ori nu si cu asta BASTA. Ai 5, 10, 15, 20 de ani e irelevant. Sentimentul in sine e tot ceea ce conteaza, varsta, situatie materiala, inteligenta, frumuseste, nimic nu mai conteaza cand e vorba de IUBIRE. Adevarata iubire. Nu putzoaicele alea topite dupa skateri. VAI CE MULT IL IUBESC. gtfo, get back to your stupid teddy bear. Word.

Visit this user's website Find all posts by this user
11 Dec 2010, 13:02
Raizen Isildur Wrote:Oh come'on, gimme a break, would you ? Cum cacat sa te indragostesti de ideea de a fi indragostit. Mi se pare o totala idiotenie scoasa din cele mai de rahat file de la Hollywood. So yeah, fuck that shit. Ori iubesti pe cineva ori nu si cu asta BASTA. Ai 5, 10, 15, 20 de ani e irelevant. Sentimentul in sine e tot ceea ce conteaza, varsta, situatie materiala, inteligenta, frumuseste, nimic nu mai conteaza cand e vorba de IUBIRE. Adevarata iubire. Nu putzoaicele alea topite dupa skateri. VAI CE MULT IL IUBESC. gtfo, get back to your stupid teddy bear. Word.

Raizen, ma refeream ca celor mai multe persoane le surade ideea de a fi indragostit. E chestia aia, entuziasmul ala copilaresc de a fi indragostit. Mai tarziu iubesti o persoana cu adevarat, dupa ce descoperi ce anume caracteristici fizice, morale iti plac, ce valori si principii are persoana respectiva and so on.

Soul Meets Soul On Lover's Lips.

[Image: 160u9ms.png]