The Dueling Club
19 Oct 2007, 14:48
OOC;hai gasitzima si vb yo..sau voi in locul meu....cum vretzi

"-If you hate everything about me,why do you love me?"

"-'Cause i NEVER hated you,Miranda" say Draco
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
19 Oct 2007, 16:09
Deci te gasim bla bla bla vorbim bla bla bla. La sfarsit Julia efectiv urla catre un papuc care ii invadaze spatiul =))))
acum serios
O gasira pe Miranda intr'o clasa goala stand in fatza unei banci cu lacrimile siroind pe fatza. Cand le vazu pe fete si le sterse repede cu maneca robei.
"Miranda..."
Ginny Potter nu'si gasi cuvintele.
"Da stiu. Dar nu i'am vrut raul... adik nu doream... pur si simplu mi'a scapat..."
"Ce ti'a facut?" intreba Ginny Weasley.
"...

OOC: scz pt postul minuscul... dar plz lasati'o pe Miranda sa continue
19 Oct 2007, 18:42
OOC:MERSIII Ginny Weasley!!!!Pt ceilalti:nu-s egoista si vreau sa postez doar yo dar eu stiu dc a facut Miranda asta....
"-Pai...eu il...deh...IL IUBESC PE DRACO!!!!!!!!izbucni ea...dar totusi nu suport sa fiu calcata in picioare si...m-am enervat si...Miranda incepu sa planga din nou

"-If you hate everything about me,why do you love me?"

"-'Cause i NEVER hated you,Miranda" say Draco
19 Oct 2007, 20:15
"Uhm..." Ginny Potter se uita la Julia care fierbea de furie. "Pai de fapt... dak iti place... de ce l'ai blestemat?"
"Nu conteaza..." spuse Miranda iesind din camera. Ginny W, Ginny P si Julia ramasera singure. Julia inspira si expira incercand sa se calmeze. O chestie din sufletul ei cerea manioasa sa o pocneasca pe Miranda.
"Julia..." incepu Ginny W. "Aaa... ejti suparata din cauza Mirandei... sau a lui Draco?"
Julia zambi fortat.
"A nu... ma duc sa ma culc!"
Ginny W si P ridicara din sprancene. Dupa ce pleca Julia..
"Pana la urma e 5 dupa-amiaza... ce'o fi in capul ei sa se culce acum??"
"Nu cred k a fost tocmai sincera" zise Ginny P ganditoare. "Asculta, de mult mi se pare k Julia e... altfel... cum sa spun. Si banuiesc ceva... dar nu... nu are cum sa fie adevarat..."
"Ce?" intreba Ginny W. "Te gandesti la ce ma gandesc ji eu?"
Ginny P dadu din cap.
"Cred k da."
19 Oct 2007, 20:34
OOC : haideti mey.. chiar nu vreau sa se stie nimic si nici sa se banuiasca... total secret...

OOC2 : pff.. hai sa zicem ca accept.. dar nu veti afla nimic, bine? Si asa ar cam trebui sa vi se para imposibila chestia, si chiar e imposibila... un Potter cu un Malfoy? Duh...

BIC :
' Mda... cred ca m-am enervat prea devreme... nu cred ca Draco ar fi capabil sa placa pe cineva care l-a blestemat ! '
Defapt... in loc sa se indrepte spre camera de zi a cercetasilor, Julia o lua cu pasi repezi spre biroul lui Snape..
Primise detentie pentru micile sale conflicte cu " domnisorul Malfoy " ...

Ciocani de vreo doua ori in usa.. o voce rece ii spuse poruncitor " Intra .. "..
Fu surprinsa sa vada silueta Mirandei stand inmarmurita pe scaun, cu fata in jos... Snape statea in fata biroului sau, framantandu-si mainile osoase si parand ca se gandeste la cine stie ce intrebari existentiale..
Julia se aseza pe unul din scaunele de langa biroul lui Snape.. isi scoase un caiet din rucscac..
" Ai intarziat... 4 minute, Potter. Pe langa gravitatea faptului pentru care ai primit detentie, tu mai ai si indrazneala de a intarzia la detentie.. " zise Snape taios.
Julia abia se abtinu sa nu-i zica vreo doua...
" Astazi se pare ca nu vei mai fi atat de singura... domnisoara Portilla s-a gandit sa-ti tina companie... "
Miranda nu scoase nici un sunet.
" Incepe sa scrii aceeasi fraza de data trecuta... si tu , Portilla, scrie : << Blestemele de neiertat sunt total interzise >> " zise Snape pe silabe, accentuand ultimul cuvant.

[Image: 1ob09g.jpg][Image: o53hoi.jpg]

So would you rather live out a lie than live wondering
How the fire feels while burning?
20 Oct 2007, 14:53
Dupa 2 ore de scris fara oprire Miranda se simti de parca nu ar fi avut mana.Snape se uita la ceas si spuse:
"-Puteti pleca acum dar va vei intoarce maine,la aceeasi ora.Potter,ai grija altadata cum te porti cu Draco,iar tu,Portilla,la fel.Se pare ca voi doua aveti ceva cu el."
Fetele plecara din biroul lui Snape.
Miranda nu scoase niciun cuvant,pana cand Julia ii spuse:
OOC:lasati-o pe julia sa continue...Si apropo,Julia,vreau sa ne impacam si in poveste,si in realitate

&quot;-If you hate everything about me,why do you love me?&quot;

&quot;-'Cause i NEVER hated you,Miranda&quot; say Draco
20 Oct 2007, 17:39
OOC : scuteste-ma, Miranda... daca tu vorbesti despre total altceva cu mine pe mess in afara de impacare, nu-i vina mea..
BIC :
" Ma intreb oare cat o sa ne mai tina asa... o s-o rog pe Ginny W sa-mi faca o vraja de Pansare ... "
" Mda.. " ingaima Miranda.
Julia nu mai suporta tensiunea dintre ea si Miranda...
" Eu trebuie saa... umm... sa-mi fac eseul la Istorie.. stii tu.. "
Si Julia fugi inspre camera de zi.. lasand-o pe Miranda cu privirea in jos..

[Image: 1ob09g.jpg][Image: o53hoi.jpg]

So would you rather live out a lie than live wondering
How the fire feels while burning?
20 Oct 2007, 22:21
Ginny Potter era la bibloteca. Isi facea lucrarea la Transfigurare.
'Cum se pot schimba un ceas intr-un soarece? Dar nu as vrea sa transform ceasul in soarece... In nici un caz! Prefer ceasul... Uff... Cat mai am de scris... 100 de cm de pergament... Exagerat! Plus toate celelalte teme. La istoria magiei, ierbologie, eseul de la potziuni, la apararea contra magiei negre.'
Dar atunci Ginny Potter isi pierdu sirul gandurilor. Tocmai atunci intra Julia in bibloteca. Avea o fatza extenuata.
"Nu pot sa cred! Ma doare mana! si mai trebuie s afac si eseul la Istoria Magiei." aceasta raspunse repede la fatza mirata a lui Ginny Potter. "Detentzie cu Plesneala."
"A! Eu imi faceam tema la Transfigurare."
"Si ghici cu cine m-am intalnit acolo? ...Miranda..."

[Image: lalalax.png]

I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much

imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles.
21 Oct 2007, 09:58
Intre timp,Mirandei ii amortise mana insa nu-i pasa....se gandea la Draco,la Julia,apoi iar la Draco si tot asa...i parea rau pt. tot ce se intamplase....nu vroise sa il blesteme pe Draco si nici sa o supere pe Julia...ea vroia doar sa scape de imaginea ei,de fata fara mila....'Daca ar sti lumea cat de sensibila sunt in realitate....plang si sunt trista din orice'se gandi ea.

&quot;-If you hate everything about me,why do you love me?&quot;

&quot;-'Cause i NEVER hated you,Miranda&quot; say Draco
25 Oct 2007, 18:34
La Bibloteca peste ceva timp...
"Pai, eu am terminat, dar tu?" intreba Ginny Potter.
Julia doar incuvintza scurt din cap. Cele doua isi stransera lucrurile si iesira din Bibloteca.
"Si? Unde mergem?" intreba Julia.
"Hai sa vedem cine se mai dueleaza!" exlcama Ginny Potter luand-o la dreapta pe un coridor mai ingust.

"Pansy si Miranda?" intrebara cele doua in cor.
"Dar parca erau prietene" spuse Ginny Potter.
Tocmai atunci trecu in graba Kennya.
"Hei! Stai! De ce se dueleaza ele doua?"
"Un conflict... in camera de zi. Ceva legat de Potter" si facu semn cu capul spre Julia. "Ca s-a enervat cand le-a vazut intrand in marea sala impreuna."
Apoi Kennya pleca repede.

[Image: lalalax.png]

I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much

imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles.