some love
|
11 Dec 2010, 13:04
|||
|
|||
Olivia Summers Wrote:Raizen, ma refeream ca celor mai multe persoane le surade ideea de a fi indragostit. E chestia aia, entuziasmul ala copilaresc de a fi indragostit. Mai tarziu iubesti o persoana cu adevarat, dupa ce descoperi ce anume caracteristici fizice, morale iti plac, ce valori si principii are persoana respectiva and so on. Bullshit. |
|||
11 Dec 2010, 13:04
|||
|
|||
Raizen Isildur a scris:
Quote:Sentimentul in sine e tot ceea ce conteaza, varsta, situatie materiala, inteligenta, frumuseste, nimic nu mai conteaza cand e vorba de IUBIRE. Total de acord. Hayley,deci pana la urma ai reusit sa rezolvi aceea problema? Mi se pare foarte bine sa discuti cu el asta,nu sa te iei mereu dupa ceea ce spune lumea din jurul tau. Comunicarea este ceva foarte necesar intr-o relatie. Adica aceasta este parerea mea. ![]() |
|||
11 Dec 2010, 13:05
|||
|
|||
Raizen Isildur Wrote:Bullshit. Ai o capacitate uimitoare de a argumenta. Soul Meets Soul On Lover's Lips. ![]() |
|||
11 Dec 2010, 13:06
|||
|
|||
Olivia Summers Wrote:Raizen Isildur Wrote:Bullshit. W/E. |
|||
11 Dec 2010, 13:33
|||
|
|||
Raiz, da-mi voie sa te intreb, tu intelegi toate misterele vietii? De unde venim, de ce suntem aici, care este rostul nostru, de ce e iarba verde si nu gri? Banuiesc ca nu. Deci asta te-ar face si pe tine prost, si pe noi toti care traim. Nu, nu suntem prosti. Nu este potrivit cuvantul. A fi incapabil sa intelegi anumite lucruri care sunt destul de complexe si nu multi pot sa le inteleaga pe deplin nu te face prost. A incerca sa le intelegi si a vrea sa te perfectionezi, chiar daca reusesti sau nu reusesti, nu te face prost. A ramane in ignoranta si a nu-ti pasa.. da, asta te face prost. Cum era o vorba indiana sau cam asa ceva, de prin manualele de romana de-a noua:
Cine nu stie si nu stie ca nu stie e prost, ocoleste-l. Cine nu stie si stie ca nu stie e nestiutor, invata-l. Cine stie si nu stie ca stie e adormit, trezeste-l. Cine stie si stie ca stie e intelept, asculta-l. Deci mic = prost - FALS. Parerea mea. Cat despre faptul ca poti fi indragostit de ideea de a fi indragostit. Raiz, nu ti s-a intamplat niciodata sa iti placa foarte mult o fata, cand erai mai mic, si sa stai noaptea sa te gandesti si sa spui: "Baa, gangsta, sunt indragostit de ea" si sa te vezi cu ea si toti sa va invidieze si sa ramaneti impreuna pana la adanci batraneti sau pana nu o sa mai poti tu sa faci sex? [ ![]() Insa asa cum ai spus si tu, adevarata iubire nu e asa si nu tine cont de nimic. Si stii ca ai gasti-o pentru ca o simti altfel, ceva ce nu ai mai experimentat niciodata si mai ales, persoana iubita este si ea indragostita de tine, iti arata asta si te faci sa crezi in ea si in voi. This is love, real love, baby! No? ![]() ![]() |
|||
11 Dec 2010, 13:35
|||
|
|||
Omule. Nu ma cunosti. Nu vorbi aiurea si nu fa presupuneri deplasate cum ca nu cunosc misterele vietii.
|
|||
11 Dec 2010, 13:37
|||
|
|||
Ai dreptate, nu te cunosc. Dar la fel de sigur stiu ca nu poti sustine sus si tare ca le stii pe toate. Don't take it personal, just saying.
![]() ![]() |
|||
12 Dec 2010, 15:58
|||
|
|||
Raizen Isildur Wrote:Oh come'on, gimme a break, would you ? Cum cacat sa te indragostesti de ideea de a fi indragostit. Mi se pare o totala idiotenie scoasa din cele mai de rahat file de la Hollywood. So yeah, fuck that shit. Ori iubesti pe cineva ori nu si cu asta BASTA. Ai 5, 10, 15, 20 de ani e irelevant. Sentimentul in sine e tot ceea ce conteaza, varsta, situatie materiala, inteligenta, frumuseste, nimic nu mai conteaza cand e vorba de IUBIRE. Adevarata iubire. Nu putzoaicele alea topite dupa skateri. VAI CE MULT IL IUBESC. gtfo, get back to your stupid teddy bear. Word.Raizen, sper sa nu te superi pe mine daca iti zic, dar chiar e posibil. Poate nu e cea mai fericita exprimare, sa zici ca te indragostesti de idea de a fi indragostit, dar e posibil. Vorbesti pentru ca nu ti s'a intamplat niciodata banuiesc, dar daca nu e posibil, explica'mi si mie o chestie. Cand fostul meu s'a despartit de mine, eu credeam ca il iubesc, ca sentimentele mele pentru el reprezentau iubirea, dar el m'a facut sa'mi dau seama ca nu il iubeam in adevaratul sens al cuvantului, dar chiar si asa. Cum explici ca eu eram ferm convinsa ca il iubesc? Poate da, acum 6 luni eram mica si proasta si nu stiam ce e aia iubire, nu ca acum as sti dar asta e altceva. Dar crede'ma pe cuvant, mi'a placut idea de a fi indragostita, de a iubi si de a fi iubita, si eu pot sa sustin ca doar am crezut ca sunt indragostita datorita magiei acestui sentiment, si maigiei de a trai acest sentiment. Nu sunt foarte mandra ca am lasat sa se intample asta, si nu stiu ce parere o sa iti faci despre mine, Raizen, dupa ce citesti asta, poate o sa'mi zici ce i'ai zis si Heleni, ca sunt mica si proasta si nu stiu ce e aia iubire. Da, chiar nu stiu ce e iubirea, pentru ca nu am trait'o, dar nu iti dau dreptul sa vii cu argumente impotriva unui subiect daca nu ai experienta Imi cer din nou scuze daca te'a deranjat vreo ceva din randurile de mai sus. ![]() |
|||
04 Jan 2011, 15:52
|||
|
|||
Vroiam sa fac topic nou dar am zis ca mai bine e aici
Cate persoane de p-aici aveti prieten sau prietena, ca am vazut ca sunt si cativa baieti? Si de cat timp, alea alea, detalii interesante sa va mai cunosc si eu putin Soul Meets Soul On Lover's Lips. ![]() |
|||
04 Jan 2011, 22:56
|||
|
|||
Mesaj ºters de cãtre autor din motive personale.
I'll be back one day ! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|