The Vampire Diaries/Jurnalele vampirilor
|
11 Dec 2010, 13:16
|||
|
|||
Bells, am crezut ca deja te'ai uitat
scuzele mele am sa pun un Spoiler Alert mare =)) |
|||
11 Dec 2010, 13:34
|||
|
|||
Astia care fac serialul sunt batuti in cap.7 saptamani de pauza la TVD? Inteleg si eu ca iau pauza de Craciun, dar nici chiar atat de mult...
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
11 Dec 2010, 13:51
|||
|
|||
^ dap..tampiti
macar de ar fi pus pe 14 ianuarie..ca atunci ar fi trecut si revelion si craciun si tot e prea exagerat..dar asa scria pe Vplay.. |
|||
11 Dec 2010, 14:58
|||
|
|||
Si asa scrie si in Promo-ul asta genial
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
11 Dec 2010, 15:01
|||
|
|||
Da' eu m-am uitat acum o saptamana pe Wikipedia si scria in tabelul ala ca episodul de pe 2011 apare pe 14 ianuarie. Si dupa ce am citit, acum, mesajul lui Desiree am intrat din nou. Si scria 27. Ori s-au hotarat producatorii sa amane, ori Wikipedia e o porcarie. As spera sa fie varianta a 2-a... ca daca au amanat producatorii inseamna ca isi cam bat joc de serial.
Momentan incerc sa ma abtin sa nu ma uit la 11. Nu de alta, dar pana la anul mor de ciuda, ca parca vad ca e un sfarsit al episodului care da totul peste cap... |
|||
11 Dec 2010, 15:03
|||
|
|||
Asa s'a intamplat cam la toate serialele .
Si la Gossip Girl urmatorul episod apare pe 25 , si ultimul a fost luni , 6. decembrie . :-< - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
11 Dec 2010, 18:34
|||
|
|||
^ Dess
Damon e genial il ador si promo'ul e atat de mult pana pe 27/28 poate il dau astia mai repede.. |
|||
11 Dec 2010, 19:18
|||
|
|||
Am uitat sa spun ca episodul e pur si simplu genial
Desi eu raman la Damon ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
11 Dec 2010, 20:25
|||
|
|||
Mi-a placut mult episodul
Sunt curioasa ce se va intampla in continuare cu muscatura de varcolac a lui Rose :-s ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
11 Dec 2010, 20:25
|||
|
|||
Eu zic ca moare
asa parea in promo'ul pe care l'a pus Dess ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |