Scena favorita
|
16 Apr 2007, 22:05
|||
|
|||
Ce scena va placut cel mai mult? Mie mi-a placut cand hermiona i-a tras una lui draco a fost mortal. hermione o fata cuminte, destul de linista si zdrang! ii trage un atocmai lui draco... mijto!
![]() |
|||
19 Apr 2007, 20:40
|||
|
|||
Mie imi place scena cu Harr Potter(filmul 4) cand este la baie si baga oul sub cada...a fost super
![]() |
|||
19 Apr 2007, 20:44
|||
|
|||
Mie mi-a placut atunci cand Moddy l-a transformat pe Draco in nuhs ce animal
![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
30 Apr 2007, 22:10
|||
|
|||
mie mi-a placut in labirint in filmul 4. a fosr creapy...
![]() |
|||
02 May 2007, 20:43
|||
|
|||
Mie intalnirea dintre Harry ji Cho, filmu 4, turnul Bufnitzelor...uhhh lovely
![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
05 May 2007, 13:31
|||
|
|||
sarutul dintre cho si harry (nu am vazut filml dar am vazut secventa)
|
|||
25 May 2007, 09:00
|||
|
|||
Cho!!!Nu mai la din astea te gandesti?Mi-e mi-au placut toate secventele, din toate filmelep care le-am vazut si punct.
|
|||
24 Jul 2007, 19:26
|||
|
|||
Sincera sa fiu, nu am vazut filmul 6 (nici n-a aparut inca) dar stiu k imi va placea cand se vor saruta Harry si Ginny...
|
|||
20 Aug 2007, 14:50
|||
|
|||
Mi-a placut o faza din cartea HP si camera secretelor!!
"— Stai puþin..., îi ºopti Harry lui Ron. Este un scaun gol la masa profesorilor... Unde e Plesnealã? Profesorul Severus Plesnealã era cel care-i plãcea lui Harry cel mai puþin. Întâmplarea fãcea ca ºi Harry sã fie ele¬vul cel mai puþin iubit de Plesnealã. Crud, sarcastic ºi urât de toatã lumea, în afarã de elevii din propria sa casã, Vipe¬rinii, Plesnealã preda „Poþiunile magice”. — Poate cã e bolnav! fãcu Ron, fericit. — Poate cã a plecat, zise Harry, pentru cã a pierdut iar ca¬tedra de „Apãrare contra Magiei Negre”! — Sau poate cã a fost dat afarã! zise Ron, entuziasmat. Doar toatã lumea îl urãºte... — Sau poate, spuse o voce glacialã din spatele lor, aºteap¬tã sã audã de ce nu aþi venit cu trenul ºcolii... Harry se întoarse. În spatele lor, cu mantia neagrã bãtutã de vântul rece, stãtea Severus Plesnealã, slab, cu pielea pã¬mântie, cu nasul coroiat ºi unsuros, cu pãrul negru pânã la umeri. În acel moment, zâmbea într-un fel care le spunea lui Harry ºi lui Ron cã aveau mari probleme!..." Mi se pare extraordinar d super faza!! ![]() |
|||
22 Aug 2007, 10:32
|||
|
|||
mie nu mi-a placut nimic!
in afara de tot Viata este un spectacol, in care noi suntem actorii.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|