In vizita la spiridusi
|
16 Nov 2010, 22:47
|||
|
|||
Bell ramase tacuta, privind flacarile jucause. Stia ce se intamplase cu Victoria. Dar intr'un fel nu vroia sa fie ea cea care ii dadea vestea lui Ashlyn.
"-Tu stii ceva.." murmura cercetasa, fixand'o cu privirea. Bell se fastaci, incercand sa nu se dea prea mult de gol. "-Nu stiu nimic.." replica Bell, mutandu'si privirile spre fereastra inchisa. "-Te rog, spune" ofta Ashlyn. Cercetasa se ridica si se indeparta de celelalte fete. Nu stia cum sa spuna un asemenea lucru. Nu mai facuse niciodata asa ceva. "-Ashlyn..Victoria.." incepu Bell. "-Da?!" raspunse cercetasa, plina de speranta. "-E moarta.." sfarsi Bell, cu vocea cutremurata de panica si regret. Vazu cum expresia lui Ashlyn se schimba, si se apropie de ea. |
|||
17 Nov 2010, 23:50
|||
|
|||
''E moarta?'',am raspuns amuzata, pufnind in ras.
Fetele m-au privit socate, intrebandu-se cum puteam sa intreb asa ceva, cu atata amuzament si nepasare pe fata.Nu er aposibil.Acest gand pur si simplu creierul meu nu-l accepta.Adica, hai sa fim serios, Victoria? Moarta ? Nimeni nu ar fi putut s-o omoare.Era cea mai cruda persoana.Cel care ar fii omorat-o trebuie sa fie Voldermort.Al om mai crud decat ea nu-mi inchipuiam. ''Glumiti nu ?'',am continuat zambind. ''Nu, Ashlyn ...'',spuse Bell, privind podeaua. ''Cum nu ?'',am spus, incepand sa devin tot mai serioasa. Lucririle acum incepeau sa capete sens. ''Deci, deci d-asta n-am vazut-o , atata, atata timp, nu ? Si, si .. Cum ?Ce?'',am spus, izbucnit, speriata. Nu mai puteam sa ma controlez.Ceva nu fuctiona bine in creierul meu. Am varsat ceaiul fierbinte pe picior, insa n--am simtit nimic. Bell sarii sa ma calmeze, mangaindu-ma pe obraz. ''Tuturor ne pare rau, chiar daca a fost o persoana groaznica.'',ofta Bell. ''Voi glumiti cu mine?'',am spus, incercand sa-mi revin.''E imposibil.'' ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
18 Nov 2010, 21:49
|||
|
|||
Cercetasa tacu, lasandu'si privirile in jos. Stia prea bine sentimentul sa pierzi pe cineva drag..
"-Imi pare rau, Ashlyn" spuse ea, apropiindu'se. Fata o privi cu furie, lasand lacrimi reci sa ii alunece pe obrajii inrositi. "-Nu poate fi adevarat" spuse ea, cu o voce hotarata. "-Ma tem ca este.." replica Bell, punandu'i o mana prietenoasa pe umar. "-Bell, Victoria chiar nu poate sa fie moarta" mormai Ashlyn, asezandu'se pe jos, in fata semineului. Bell se aseza langa ea, iar Eveline si Jessica se apropiara si ele. "-Nu'mi spuneti ca si voi stiti" murmura Ashlyn, cu o voce joasa. "-Ba da.." ofta astropufa, resemnata. "-Deci e adevarat.." raspunse Ashlyn; ca o afirmatie, nu intrebare. "-Ne pare sincer rau" murmura Bell, privind'o cu compasiune. "-Voldy a omorat'o deci" medita cercetasa. "-De unde stii ca e el?!" intreba Eve, mirata.. |
|||
18 Nov 2010, 23:30
|||
|
|||
''Nu..'',am spus hotarata, insa cu o urma de disperare in voce.
Niciun raspuns. Fiecare secunda in plus ma facea sa ma simt mai libera, mai usurata, mai dezlantuita de faptul ca Victoria nu mai era, dar cealalta parte din mine striga cu disperare dupa Victoria. Nu putea fii ... era imposibil. Cine putea s-o omoare? Doar Voldemort. Si el n-ar fii facut asta pentru ca ea era de fapt aliata lui, avea sa intre in Ordinul Devoratoriilor ... De ce? ''Nuu ..'',am spus, realizand tot. ''Ce e, Ash?'', intreba Bell. Acum realizam de fapt adevarul, adevarul ca Victoria .. era posibil sa fie moarta din cauza mea. Probabil ca din cauza ca se apropiase de mine ... Si era doar vina mea. Doar vina mea. Si daca era vina mea? Daca chiar eram singura vinovata. Nu puteam sa traiesc cu asta. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
22 Nov 2010, 17:54
|||
|
|||
Bell isi lasa privirile in jos si ofta.
"-Cred ca ar trebui sa ne intoarcem in camerele noastra" spuse Eve, ridicandu'se. "-Dap..haide Ashyln" murmura Bell, luand'o in brate. Aceasta incepu sa planga, tremurand usor. "-Tuturor ne pare rau.." spuse si Jessica, iesind din bucatarie. "-Dar..totusi, seara asta a fost frumoasa" murmura Bell, incercand sa zambeasca. Ashlyn clatina usor din cap, iar in scurt timp ajunsera la baza scarilor. "-Ne vedem dimineata" spuse Jessica, cascand. "-Noapte buna" replicara Cercetasele in cor. Incepura sa urce scarile, in liniste. "-Chestia e..nu e din vina ta" spuse Bell. "-Victoria nu a murit din cauza ta" continua Eve. "-Putem vorbi despre asta maine dimineata?" mormai Ashlyn, intrand in camera de zi. "-Ok..noapte buna atunci" sopti Eve, ajungand in fata dormitorului fetelor din anul III. "-Noapte buna" murmura Bell, intrand in dormitorul ei. Se indrepta spre pat, si se schimba in pijama. Fusese o seara placuta, dar se sfarsise cam tragic. OOC: Topic closed..finally ![]() |
|||
11 Dec 2010, 22:19
|||
|
|||
Raizen:
70p Astropufi 380p Cercetasi Closed. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |