Thread Closed 
Sfarsit de toamna
02 Dec 2010, 22:43
O priveam pe Rosalie . Parea atat de copilaroasa , iar asta ma facea pur si simpu sa radiez de fericire .
Era ca si cum timpul s'ar fi oprit in loc doar pentru noi . Nu am regret nici o clipa ca venisem astazi in Hogsmeade , dar din pacate , noaptea incepuse sa isi lase panza sa cada peste intreg pamantul .

" - Rosalie . probabil ar trebui sa incepem sa ne indreptam spre Hogwarts . "

Fata ma privi cu ochii tristi . Nu vroiam sa ii stric bucuria acestei zile , asa ca am incercat sa o binedispun :

" - Ei haide . Ne putem bulgari pe drum . Si in plus , vom mai veni . Iarna abia a inceput , nu'i asa ? "

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

Find all posts by this user
02 Dec 2010, 22:52
"Hmm,da cred ca ai mare dreptate Bells!"
M-am uitat la ea si am imbratisat-o multumindu-i pentru faptul ca m-a binedispus astazi. Bataia cu bulgari a fost cu siguranta punctul culminant al zilei. M-am distrat foarte mult,am baut si ciocolata calda si Berezero ca niciodata.
Mi-am mutat privirea spre cer si am observat cum fulgi de nea inca sa unduiau galanti in aer si cum se asterneau pe robele noastre.
"Da,Bells,iarna abia a inceput!",i-am spus eu aruncand un bulgar mititel catre ea cand ii era lumea mai draga...
"Ooops!"

[Image: giphy.gif]
02 Dec 2010, 22:59
" - De data asta esti iertata . Ma simt prea obosita ca sa te mai bag cu capul in zapada . Dar totusi nu esti suficient de norocoasa incat sa scapi de bulgari . "

Am luat zapada in mana , si fara sa mai stau pe ganduri am inceput sa arunc din nou in Rosalie .
Parul ei era acum plin de zapada , parand ca o printesa a ghetii .

" - Iti mai lipseste coroana , ice queen . " am zis eu , zambind malefic .
Aceasta ma privi si chicoti .

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.

02 Dec 2010, 23:06
Am chicotit usor la spusele Bellei. La inceput parea atat de serioasa,dar nu a putut sa se abtina si a inceput sa chicoteasca alaturi de mine.
"Ehh,sa vedem noi acuma cine e Ice queen!",i-am replicat eu fetei care se afla langa mine.
Un bulgare urias zbura direct spre fata si capul Bellei si am umplut-o imediat de zapada.
Inca i se scurgea pe fata...
Am privit in jur si am avut o reverire aproape imediata:
"Bells,ce parere ai sa facem un Om-de-Zapada?"
Cand traiam printre Incuiati adoram sa fac asta... Si nu aveam cum sa nu imi amintesc de acele zile minunate petrecute printre ei...?

02 Dec 2010, 23:12
" - Da . E o idee minunata , inainte sa ne intoarcem la Hogwarts . Sunt sigura ca restul vor intelege de ce nu ne'am petrecut noaptea la castel . Prima zi de iarna merita toata atentia , mai ales ca a si nins . "

Rosalie zambi incantata si deja se apuca sa stranga o parte din zapada .

" - Rose . nu stiu cum sa iti spun dar , eu nu prea ma pricep la asa ceva . Ai putea sa ma inveti ? "

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.

02 Dec 2010, 23:25
Bells se uita la mine atat de nevinovata incat m-a facut sa chicotesc.
"Te inteleg,tu nu ai stat prea mult alaturi de Incuiati!",si cand spuneam prea mult ma refeream la putinii care erau la noi in scoala.
Nu stiam cum sa ii explic , dar am inceput cu inceputul:
"Hm,cred ca ar trebui sa facem doi bulgari mai uriasi,de fapt,trei,trei!",i-am spus eu cam nesigura.
"Apoi sa ii postam unul peste celalalt!"
Bella facu o fata mirata apoi i-am spus chicotind:
"Stai linistita,va iesi atat de tare... E si cu niste mici detalii de la noi,dar asta vedem dupa aceea!",i-am spus eu.
"Aaa si trebuie sa ii facem unul mai mare decat celalalt..!"
Sperasem ca i-am explicat destul de bine...

02 Dec 2010, 23:30
Rosalie isi dadu silinta sa imi explice ce aveam de facut . Mi'ar fi placut din toata inima sa'i fac pe plac si sa nu o dezamagesc asa ca am incercat din rasputeri sa ma concentrez pe ceea ce aveam de facut .
In sfarsit terminasem prima parte a corpului , care trebuie sa recunosc ca era gigantica , dar arata bine .
Rosalie ma privi bucuroasa , iar in coltul gurii ii inflori un zambet senin . Eram atat de fericita sa o vad zambind .

" - Deci . e bine pentru inceput ? "

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.

02 Dec 2010, 23:41
"Da,e foarte bine!",i-am spus eu Bellei zambind.
Ma uitam la Bella care pana la urma exact ca mine puteam sa ne prefacem ca suntem niste Incuiate.
Am zambit dupa care i-am spus:
"Ei,scoate aparatul ala...!"
Parca la ea il lasassem...
"Nici sa nu te gandesti!"
Dar pana sa ii dau un raspuns am luat aparatul de la ea.
"Zambeste!!!!"
Am facut o poza care a iesit super si stiam ca imi va multumi mai tarziu,desi acum ma va injura de mama focului.
"Heiii,ma razbun euuu!",spuse ea chicotind.

02 Dec 2010, 23:49
Dar totusi nu mai vroiam sa ma las din nou purtata de valul acela de fericire si sa ma arunc in zapada , incercand sa o acopar pe Rosalie .
Visul meu era pe terminate , si trebuia sa ma intorc din nou la realitatea crunta .
Eram fericita sa o vad pe Rosalie mandra de munca pe care o depuse .
Omul nostru de zapada arata exact ca unul din acele povesti pentru copiii Incuiatilor .

" - Rose . Cred ca e timpul sa ne luam ramas bun . Iti multumesc pentru aceasta zi minunata si pentru ca ai reusit sa ma suporti. "

Topic Closed

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.

11 Dec 2010, 22:44
Raizen:
190p Ochi-de-Soim
200g Bella Cullen

Closed.

Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed