Materia preferata.
18 Sep 2010, 22:44
noi invatam chimie de nevoie ca proful era cam terorist dar totusi, foarte tare, cand nu faceam chimie incepea sa spuna glume, si sa povesteasca, si radeam mult
dar cand incepea armata dar cu timpul a inceput sa'mi placa chimia, mai ales cand am terminat cu teoria de inceput si am trecut la partea practica, cu formule si chestii, eu una ma pricep la problemele alea, si in prima ora de chimie de la liceu eu am dat o mare parte din raspunsuri de se uitau colegii la mine ca la o extraterestra dar ma simt in largul meu la ora de chimie

in schimb detest istoria pur si simplu nu imi intra in cap toti anii aia, si toate informatiile, stiu doar in mare chestii cum ar fi cutare a facut aia in razboiul ala sau chestii de genul dar informatiile de umplutura le urasc

[Image: 2igkmd1.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
18 Sep 2010, 22:52
eu am inceput fizica pe acuma... imi place foarte mult, dar e o liniste in clasa de mori (de obicei parca zici ca e la tarabe pe la noi in clasa). Proful ma cam sperie, caci e... nu stiu... foarte serios... in fine, deocamdata e dragutza fizica si la mate avem o noua profa, caci cealalta e insarcinata, si avem alta si la informatica... mama, ce de schimbari!

[Image: fairytale.png]
Hayley Megan Alden
18 Sep 2010, 22:53
Alice Morris Wrote:noi invatam chimie de nevoie ca proful era cam terorist dar totusi, foarte tare, cand nu faceam chimie incepea sa spuna glume, si sa povesteasca, si radeam mult

A noastra e super de treaba. Si glumeste in acelasi timp. Finna

Alice Morris Wrote:dar cand incepea armata X_X

... Nu stii ce-i aia armata daca tu consideri ca un prof se poarta.. sever. Armata e de mii de ori mai severa. Wink

Alice Morris Wrote:in schimb detest istoria pur si simplu nu imi intra in cap toti anii aia, si toate informatiile, stiu doar in mare chestii cum ar fi cutare a facut aia in razboiul ala sau chestii de genul dar informatiile de umplutura le urasc :-l

Ah, imi place istoria. 8->
Mai ales tot ce tine de al Doilea Razboi Mondial. "Razboiul Rece".. 8->

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
18 Sep 2010, 22:56
Quote: caci cealalta e insarcinata

Ce dur ai zis'o, Hayley =]]]]

[Image: dieq.jpg]

Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! [Image: 2e4wwib.gif]

~Cercetasii sunt cei mai tari [Image: 2iohn6.gif] ~
18 Sep 2010, 22:58
Si aici intru eu si Kennya cu: "Mwahahahaha.. Finna".

You run. I con.
18 Sep 2010, 22:58
si eu stiu in mare cam tot ce s'a intamplat in al II'lea razboi mondial ca am avut in clasa a 8a o profa super tare si am invatat de dragul ei
si cand ziceam armata ma refeream la felul in care se comporta unii profi nu armata in sine

[Image: 2igkmd1.png]
18 Sep 2010, 23:00
Alice Morris Wrote:si eu stiu in mare cam tot ce s'a intamplat in al II'lea razboi mondial ca am avut in clasa a 8a o profa super tare si am invatat de dragul ei Finna

Asa am facut eu la geografie. Finna

Alice Morris Wrote:si cand ziceam armata ma refeream la felul in care se comporta unii profi nu armata in sine Tounge

E tot aia oricum o spui. O.o Tounge

You run. I con.
18 Sep 2010, 23:21
Wow , chimie si off la greu
Whaaat? Cum sa nu retina formula acidului sulfuric? Eu am vazut-o pe un site (H2SO4) si de atunci n-am uitat-o. Mda , sunt si pasionata de asa ceva

P.s: Eu ador istoria Si mereu tin minte datele si anii

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
18 Sep 2010, 23:24
Pai na.. mai am si colegi carora nu le place chimia si nu invata. :- ??

You run. I con.
12 Dec 2010, 00:47
Care e materia preferata ?
Ani de zile a fost Romana. Acum nu prea mai spun acelasi lucru... pur si simplu mi s-a acrit de ce ni se preda, in afara de poezie. Si m-am enervat cand am aflat ca, desi e in programa, nu ne va preda "Orbitor" anul acesta, ca nu e de BAC. Si e cartea mea cult! Asa ca, momentan, este Engleza, Optionalul de Latina (adica literatura), Literatura universala (pentru ca nu stam sa analizam si sa comentam fiecare scoatere a limbii pe care o face vreun personaj secundar, ca atunci cand faceam ora cu profa de romana, ci, de cand facem cu cea de latina, citim la ora fragmente importante din carti sau cele care ne plac noua si ne dam cu parerea ''ce-ar fi fost daca nu s-ar fi sinucis Anna" etc), Filosofia si Stiintele.

Ce materie detestati cel mai mult?
Am detestat Fizica. Am urat Chimia si Franceza. Pentru ca am scapat de primele doua, m-am mai relaxat putin, asa ca Franceza s-a ridicat in ochii mei la rangul de materie detestata.

Ce urati cel mai mult cand trebuie sa mergeti la scoala?
Faptul ca trebuie sa ma scol la 6,30 dimineata (chiar 6 cand stiu ca o sa ma cacai cu imbracatul, trebuie sa ma duc sa-mi fac abonament RATB sau ma ia o colega cu masina). Nu ma enerveaza ora in sine, ca nu ma trezesc asa greu, dar e oribil sa pleci pe intuneric. La inceputul toamnei si la sfarsitul primaverii mai e cum mai e, ca ziua e mai lunga, dar sa pleci pe bezna punctata doar de cate o lumina chioara de bec stradal pana la statia de autobuz, eventual cand e o ceata de-aia sa o tai cu cutitul... groaznic.
Si mai urasc datile cand ma freaca mama la creier sa ma duca cu masina la scoala si imi zice ca plecam imediat, dar incepe sa dea jos husa si sa o aranjeze nu stiu cum... apoi sa stearga masina (la ce bun naiba stie, din moment ce AVUSESE HUSA PE EA)... apoi sa stea sa se gandeasca in ce pozitie sa-si rabateze scaunul... apoi sa ajunga la 500 de metri de liceu si sa inceapa cu "mi-e pofta de covrigi, ia astia 50 de mii si du-te sa-mi iei 3 pentru mine si 2 pentru tine la scoala!"... apoi sa stea sa-si caute banii in geanta, iar daca ma enervez si ii spun ca iau din banii mei incepe cu "nu, nu, sunt banii tai!"... pff, mai bine te impusti.

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Jucaria preferata Lyra Dust 10 2,416 12 Dec 2010, 13:53
Last Post: Ashlyn Meester