Emilie Autumn
|
23 Aug 2008, 12:12
|||
|
|||
Emilie O ador. Imi place stilul ei, modul de a canta, de a raspunde la interviuri...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Melodia mea preferata e Gothic Lolita Mamei ii place The art of suicide, doar versurile nu.. adik sinucidere si de'astea, na =] |
|||
23 Aug 2008, 12:21
|||
|
|||
nuj...nam ascultat-o nikiodata...dar pare...gotica... o.O
|
|||
23 Aug 2008, 14:49
|||
|
|||
IMi place la nebunie Am p iPod 34234 de melodii care mi le-a dat Mariam
mie imi place Thank God I'm Pretty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O ador aaa ,... si imi place si The art of suicide |
|||
12 Dec 2010, 13:28
|||
|
|||
Melodiile mele preferate de la ea:
1. Willow 2. 4 O'Clock 3. I Know Where You Sleep 4. Opheliac 5. 306 6. In The Lake 7. I Want My Innocence Back 8. Let The Record Show 9. Across The Sky 10. Heard It All Imi place foarte mult si Gothic Lolita... dar prea ma enerveaza ideea asocierii unei lolite GOTICE cu un abuz. Mai ales sexual. Nu putea sa zica ceva de genul "dark lolita", "revengeful lolita", "scary lolita"?... orice nea-caisa care asculta melodia poate sari la concluzia ca goticele sunt asa gotice pentru ca au fost abuzate si li s-a dereglat ceva la mansarda. Mentalitati patetice. Si o apreciez foarte mult pe Emilie pentru ce face dar... ce naiba e in capul ei sa promoveze vegetarianismul? Inteleg sa fie, dar cum naiba sa promovezi ceva NENATURAL? Proteinele din carne ne-au asigurat evolutia creierului dintotdeauna. Plus ca as vrea sa vad si eu jucatorul de box, culturistul sau hamalul care sa fie vegetarian. |
|||
12 Dec 2010, 13:29
|||
|
|||
Tipa e mai ciudata decat Gaga, zau acuma.
![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
12 Dec 2010, 13:31
|||
|
|||
Ashlyn Meester Wrote:Tipa e mai ciudata decat Gaga, zau acuma. GaGa's just a poser. And I am kind of a fan... At leat EA is truuu |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|