Poze cu noi
|
12 Dec 2010, 23:28
|||
|
|||
Crysella , esti o f-r-u-m-o-a-s-a !
iti iubesc parul iar Ronnie ai niste ochi absolut geniali. sunt verzi .. 8-> ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
12 Dec 2010, 23:31
|||
|
|||
Ronnie, poza e foarte reusita, si ochii tau au o culoare superba iar de par nu mai vorbesc Crysella, imi place mult a 2a poza, esti foarte dragutza
![]() |
|||
12 Dec 2010, 23:43
|||
|
|||
Jessica F. Jersey Wrote:[b]Crysella , esti o f-r-u-m-o-a-s-a ! Stai intai sa ma vezi in realitate si dupa aia da-ti cu parerea Cat despre parul meu, ma mir ca-l mai am inca, la ce experimente (vopsea, coafuri, placa, tapari ETC!) l-am supus. Momentan mi-a crescut suficient cat sa se duca vopseaua neagra si aia roscata, insa am niste reflexe bizare, aproape portocalii, unde am avut suvitele blonde. Iar parul meu este eminamente CRETIN. Nu este nici cret, nici drept, si nu ca asta ar fi o problema prea mare, dar se onduleaza aiurea... adica jumatatea din stanga e plina de carlionti si cea din dreapta zici ca e creponata cateodata, de exemplu. Si se ingrasa aiurea-n tramvai. Cateodata nu ma spal cinci zile pe cap si pare perfect curat, dar imediat ce ma spal, si inca bine, folosind masca si balsam... mi se ingrasa dupa o zi. Cu incurcatul... la fel. Dorm o saptamana cu el liber si nu se incurca, iar daca dorm o seara cu el prins in coada de dimineata am calti in cap. Cat despre uscat... cateodata mi se usuca vara intr-o ora si iarna in zece minute. Chiar nu-mi explic, in conditiile in care nu sunt diferente mari de lungime. (Nu folosesc niciodata foehn!) Macar sunt multumita de culoarea mea naturala. De-abia in urma cu an am redescoperit-o... cred ca nu mi-o mai stiam de la 13 ani. Sau chiar 10, daca pun la socoteala suvitele, inclusiv cu albastru de metil Edit: Alice, poza aia e destul de veche. Cred ca de la sfarsitul clasei a 9-a. Oau, nici n-aveam breton atunci cred ca in afara de parinti, de prietena cea mai buna, de verii mei si de o colega nu m-a mai vazut nimeni fara breton de 3 ani |
|||
13 Dec 2010, 00:00
|||
|
|||
Crysella Wrote:insa am niste reflexe bizare, aproape portocalii, unde am avut suvitele blonde. Iar parul meu este eminamente CRETIN. Nu este nici cret, nici drept, si nu ca asta ar fi o problema prea mare, dar se onduleaza aiurea... adica jumatatea din stanga e plina de carlionti si cea din dreapta zici ca e creponata cateodata, de exemplu. Si se ingrasa aiurea-n tramvai. Cateodata nu ma spal cinci zile pe cap si pare perfect curat, dar imediat ce ma spal, si inca bine, folosind masca si balsam... mi se ingrasa dupa o zi. Cu incurcatul... la fel. Dorm o saptamana cu el liber si nu se incurca, iar daca dorm o seara cu el prins in coada de dimineata am calti in cap. Cat despre uscat... cateodata mi se usuca vara intr-o ora si iarna in zece minute. Chiar nu-mi explic, in conditiile in care nu sunt diferente mari de lungime. (Nu folosesc niciodata foehn!)AMIN !!!!!!! si esti superbaa ![]() ![]() ![]() ronnie cat de fain iti sta roscata ![]() |
|||
13 Dec 2010, 00:12
|||
|
|||
Ginny Malfoy Wrote:Crysella Wrote:insa am niste reflexe bizare, aproape portocalii, unde am avut suvitele blonde. Iar parul meu este eminamente CRETIN. Nu este nici cret, nici drept, si nu ca asta ar fi o problema prea mare, dar se onduleaza aiurea... adica jumatatea din stanga e plina de carlionti si cea din dreapta zici ca e creponata cateodata, de exemplu. Si se ingrasa aiurea-n tramvai. Cateodata nu ma spal cinci zile pe cap si pare perfect curat, dar imediat ce ma spal, si inca bine, folosind masca si balsam... mi se ingrasa dupa o zi. Cu incurcatul... la fel. Dorm o saptamana cu el liber si nu se incurca, iar daca dorm o seara cu el prins in coada de dimineata am calti in cap. Cat despre uscat... cateodata mi se usuca vara intr-o ora si iarna in zece minute. Chiar nu-mi explic, in conditiile in care nu sunt diferente mari de lungime. (Nu folosesc niciodata foehn!)AMIN !!!!!!! Am murit de ras cand am vazut ca ai scris Amin Nu de alta, dar pana si parul meu e agnostic Si Ronnie... de-abia acum am vazut poza si m-am indragostit de sprancenele tale pentru ca te numeri printre putinele si norocoasele persoane carora chiar le sta bine cu sprancene subtiri Nu ma pronunt in privinta nuantei ochilor si a culorii parului, pentru ca nu stiu in ce lumina ai facut poza, dar tot esti o frumusete :-> Si Bell... cred ca pentru buzele tale ar face moarte de om oricine, chiar si Angelina Jolie, ale carei buze arata oricum numai natural nu Chiar ca numai frumuseti pe forumul asta |
|||
13 Dec 2010, 00:15
|||
|
|||
Termina Crysella .. :-W
Stii ca esti frumoasa, team vazut si la web , si arati bine, fata.. Si esti si slaba .. Si eu vreau sa fiu slaba .. Si mai termina, ca mie imi plac meclele tale ![]() Katerina Ann. Petrova ![]() ~ Ashlyn Meester ~ ![]() ![]() ![]() Dee ..., vreau sa rulez usor, sa visez, sa fumez ... --Ti me pravis da mechtaya, ti me pravis da se chuvstvat dite -- |
|||
13 Dec 2010, 00:25
|||
|
|||
Katerina A. Petrova Wrote:Termina Crysella .. :-W Cred ca ti-am mai zis, daca vrei sa slabesti mult elimina painea complet, inlocuieste zaharul cu zaharina, nu manca mai mult de o prajeala pe saptamana, si aceea NUMAI in ulei de masline sau de palmier, si in niciun caz cartofi prajiti, nu manca toate porcariile de cereale din comert si in niciun caz iaurturi (mai bine Sana, de la firme gen Covalact)... hmm... si nu fuma in prostie doar ca sa-ti taie pofta de mancare. (Eu n-am respectat asta, dar in fine.) Eu am mancat peste aproape zilnic, am taiat maioneza de tot si, cel mai important, NU m-am amagit cu sportul. Oricine are impresia ca slabeste miraculos daca face 3 ture de parc dimineata si seara, in conditiile in care pana atunci era leguma, obtine efectul contrar, pentru ca sportul iti face o foame de lup. Eu una am mers si mai mult pe jos (si de obicei merg suficient de mult pe jos), am urcat scari de cat mai multe ori, nu de cate ori era nevoie si am jucat batminton/volei/sarit coarda. Si cel mai important: nu purta haine cu talie de tip elastic. Ia-ti haine cu talia cat mai rigida posibil, ca sa-ti supraveghezi greutatea. Eu am facut porcaria asta si n-am realizat ca ma ingras in ultimul hal... o iarna intreaga am purtat rochii si fuste cu dres/colanti. Si nu bea sucuri/bauturi carbogazoase. Deloc. Si nici nu manca supa la plic sau mancare semi-preparata, de orice tip ar fi. Hmm... si, orice ai face, nu manca dupa 6 seara sau inainte de 7 dimineata. (De parca ar putea cineva sa manance atat de devreme, dar in fine ![]() Insa o idee mult mai buna ca sfaturile mele ar fi sa mergi la nutritionist. Eu nu am putut din anumite motive, asa ca am facut cum m-a taiat capul. Hai ca deja o iau pe aratura rau de tot fata de subiectul topicului |
|||
13 Dec 2010, 10:53
|||
|
|||
@ Ronnie
Parul tau e genial . Chiar esti foarte draguta @ Crysella : Tu chiar esti slaba Nu mai vorbi prostii :-w - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
13 Dec 2010, 13:35
|||
|
|||
Crysella si Ronnie,sunt super pozele
![]() >;d< Ce slaba esti,Crysella ![]() Si Ronnie,ochii si parul tau ![]() ![]() |
|||
13 Dec 2010, 15:07
|||
|
|||
Bella Cullen Wrote:@ Ronnie Nu vorbesc prostii. Toata viata am fost slaba, mai putin in semestrul doi dintr-a 11 si in vacanta de vara. Eram chiar grasa... pentru mine. Vrei poze ca dovada? Si ca sa nu fac OFFtopic: Ia uitati cum invat eu cu sarg la prima ora in fiecare dimineata Dar daca ma intreaba cineva, am stat toata noaptea sa fac variante de BAC. (E de acum vreo doua saptamani poza, dar de-abia acum cinci minute mi-a trimis-o colega de banca pe messenger. De obicei nu dorm cu gura deschisa, asa ca poza mi se pare... epica. Si de multe ori mi-am gandit ca mai bine imi aduc o perne mare si pufoasa de acasa si, ca sa nu o car mereu dupa mine, o las in dulap.) ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Poze cu userii | Isabella River | 11 | 3,914 |
03 Sep 2018, 21:35 Last Post: Splendora Cromwell |
|
Poze cu pets | Ginny Malfoy | 161 | 28,978 |
25 Jan 2018, 18:13 Last Post: Ginny Anne Alden |
|
Poze cu surorile/fratii nostri | Hayley M. Alden | 5 | 2,639 |