Poze cu noi
13 Dec 2010, 15:40
Da,superFinna
Majoritatea suntem asa la prima oraFinna:-j

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
13 Dec 2010, 15:50
Rosalie C. Andrews Wrote:Da,superFinna
Majoritatea suntem asa la prima oraFinna:-j

Poate la tine in scoala... dar cel putin la mine in liceu la prima ora zici ca a dat strechea. La toate clasele pe care le stiu. Galagie e putin spus... plus ca foarte multi trec pe la Mec, KFC, Fornetti sau covrigarie inainte sa ajunga la scoala si de multe ori ajung sa se bata cu mancare. Si, daca nu vor sa iroseasca mancarea, arunca cu hartii. Sau pur si simplu se stropesc cu cafea fierbinte. De-abia pe la sfarsitul orelor se mai tempereaza.

Si eu sunt nebuna clasei, cateodata mai e inca o tipa... ca putem sa dormim in babiloniada aia
13 Dec 2010, 17:56
Crysella Blythe Wrote:Hmm... si, orice ai face, nu manca dupa 6 seara sau inainte de 7 dimineata.
Crysella, te ingrasi daca mananci la orice ore, nu conteaza daca e seara sau dimineata si sportul chiar e o idee buna, daca vrei sa ramai in forma, si chiar daca iti provoaca foame, mananci ceva consistent, care sa tina de foame, nu fast-food sau mancare nesanatoasa.
Si, Ash, esti foarte frumoasa si arati foarte bine asa cum esti, nu trebuie sa slabesti poate ai kilograme/centimetri in plus, nu am de unde sa stiu, dar asta nu te face grasa. Mda, poate ai vrea sa slabesti, dar nu lasa asta sa te obsedeze. Multe fete fac prostia de a se preocupa prea mult de greutate, si silueta, si uita de sanatate. Cel mai potrivit lucru ar fi sa mergi la un nutritionist, sa iti spuna el daca trebuie sa slabesti sau nu, si daca da, iti va da o dieta speciala pentru tine, care va functiona doar pentru tine. Dar din nou, arati foarte OK asa cum esti

[Image: 2igkmd1.png]
13 Dec 2010, 19:33
Alice Morris Wrote:
Crysella Blythe Wrote:Hmm... si, orice ai face, nu manca dupa 6 seara sau inainte de 7 dimineata.
Crysella, te ingrasi daca mananci la orice ore, nu conteaza daca e seara sau dimineata si sportul chiar e o idee buna, daca vrei sa ramai in forma, si chiar daca iti provoaca foame, mananci ceva consistent, care sa tina de foame, nu fast-food sau mancare nesanatoasa.

E adevarat ca te ingrasi daca mananci la orice ore CE NU TREBUIE. Dar este si mai adevarat ca la anumite ore stomacul/ficatul functioneaza diferit. Plus ca ai nevoie de o anumita cantitate de alimente, diferita de la masa la masa. De unde crezi ca vine zicala aia cu "de dimineata mananca ca un rege, la pranz ca un print si seara ca un cersetor"? Si toti medicii recomanda sa iei micul-dejun la ora 7, pranzul la 1 si cina inainte de 6. Uite, de exemplu, pentru pacientii internati la spital cina se serveste la 4 sau la 5 si nu e vorba de vesnica scuza cu ''angajatii de la cantina".

Eu n-am spus ca sportul nu e o idee buna, dar cred ca nu m-am exprimat suficient de clar. E cea mai mare prostie sa te apuci te sport, mai ales de ceva extenuant, imediat ce vrei sa slabesti si suprapui sala/alergatul in prostie cu un regim destul de drastic. Obtii efectul contrar, pentru ca n-ai cum sa te tii de regim. Daca vrei sa slabesti si pana atunci n-ai facut absolut niciun sport si ai mers peste tot cu masina, e cea mai mare prostie sa incepi sa alergi 2 ore pe zi non-stop in parc si sa faci 100 de abdomene in fiecare seara. Eu una am facut miscare mai des ca de obicei, atata tot, dar cu cap, sporind progresiv timpul in care fac efort.

Si ca tot veni vorba de mancare nesanatoasa, dupa parerea mea mai bine mananci o saorma cu de toate de la colt decat sa mananci o zi intreaga numai mere gigantice date cu ceara sa arate bine luate de la supermarket. Asta daca stii sigur ca puiul ala din saorma e proaspat si nu e plin de prostii.

Pff... iar am facut off-topic. Asa ca mai pun niste poze:

EXPERIMENTE CU PAR
The Fail Section!

[Image: 2ynnt45.jpg]

[Image: vl0jl.jpg]

[Image: 2vbjzlw.jpg]

Mi-e dor de pletele mele, asa usor de incalcit cum erau...

[Image: esm4gl.jpg]

Si totusi, pun pariu ca inainte cu o saptamana de bal iar ma loveste damblaua si ma decolorez, imi vopsesc parul roz fosforescent/verde/albastru macar si ca sa fie tacamul complet imi rad o portiune mica de deasupra urechii in ambele parti. Sau macar ma prezint cu o peruca cat mai memorabila.
13 Dec 2010, 19:40
Sunt super pozeleLove
Penultima poza.Devil

13 Dec 2010, 21:01
O Doamne!! Crysella, esti superba, fato!
Si. Pe bune. Esti goth? anyway, iubeeeesc cum arati Love

Katerina A. Petrova Wrote:
Stii ca esti frumoasa, team vazut si la web , si arati bine, fata.. Si esti si slaba .. Si eu vreau sa fiu slaba ..*

Ash, daca nu inceteeeezi. Naaa. Vrei sa iti spun ceva intr-adevar rau? Esti oribila de atata dragalasenie, nu mai vreau sa ma uit la tine pentru ca mor de gelozie si apoiiii... baietii nici macar nu mai spera la tine pentru ca stiu ca esti prea buna pentru ei

[Image: fairytale.png]
Hayley Megan Alden
13 Dec 2010, 21:21
Hayley M. Andrews Wrote:O Doamne!! Crysella, esti superba, fato!
Si. Pe bune. Esti goth? anyway, iubeeeesc cum arati Love

Katerina A. Petrova Wrote:
Stii ca esti frumoasa, team vazut si la web , si arati bine, fata.. Si esti si slaba .. Si eu vreau sa fiu slaba ..*

Ash, daca nu inceteeeezi. Naaa. Vrei sa iti spun ceva intr-adevar rau? Esti oribila de atata dragalasenie, nu mai vreau sa ma uit la tine pentru ca mor de gelozie si apoiiii... baietii nici macar nu mai spera la tine pentru ca stiu ca esti prea buna pentru ei

Goth?
La muzica... da. Dar nu ascult numai metal, darkwave & co. Imi plac si unele melodii de club, na... dar nu fifty per cent sau Innnna
La vestimentatie... eram. Foarte. Momentan din cand in cand, cand am chef. Nu stiu cate goathere au in garderoba rochii cu floricele din Zara, ii sau tricouri fucsia cu vaci handicapate pe ele Probabil alea cyber... sau lolitele goth.
La comportament... depinde. Cateodata sunt tru, alteori nu.
La pasiuni... idem. Chiar daca in ultima vreme nu prea am mai scris poezii pline de neologisme uzand tehnica dicteului automat

"Oribila de atata dragalasenie"... [strike]dragalasenia nu poate fi cu adevarat oribila cand e naturala. Iar mie nu mi se pare ca Katerina ar fi falsa :|[/strike] Ba undeva, in adancul sufletului, tot mai spera (la tine, Katerina), te asigur. Doar ca n-au vana sa faca ceva in privinta asta :->
13 Dec 2010, 23:29
umm, asta sunt eu stiu ca sunt cam naspa dar, mna

scuze pentru calitatea proasta :-s

[Image: 25ozyhh.jpg]

[Image: 2i722s8.jpg]

Never say never..
[Image: zsdxdd.png]
We are like dominoes. I fall far you, you fall for another.
13 Dec 2010, 23:33
Lily,sunt super pozeleLove
Semeni pe cinevaThinking

13 Dec 2010, 23:34
msBlush

cu cine seman?

Never say never..
[Image: zsdxdd.png]
We are like dominoes. I fall far you, you fall for another.

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Poze cu userii Isabella River 11 3,914 03 Sep 2018, 21:35
Last Post: Splendora Cromwell
  Poze cu pets Ginny Malfoy 161 28,978 25 Jan 2018, 18:13
Last Post: Ginny Anne Alden
  Poze cu surorile/fratii nostri Hayley M. Alden 5 2,639 30 Jan 2012, 04:57
Last Post: Splendora Cromwell
  Poze cu animeul preferat Anaella L. Hathway 1 1,896 26 May 2010, 22:19
Last Post: Ada McNair