Flying Monkey
|
14 Dec 2010, 23:57
|||
|
|||
o doamne
cand le-am vazut am facut o fata gen "kiddin'? astea chiar sunt pentru mine?" iti multumesc mult Ronnie , esti geniala au iesit superb. ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
15 Dec 2010, 00:07
|||
|
|||
Mie imi place si semnatura pe care o ai acum, Ronnie
![]() |
|||
15 Dec 2010, 01:24
|||
|
|||
Ronnie
Vin si eu sa ma milogesc la tine . Un set cu imaginile astea : ![]() ![]() Si as vrea sa scrie : Death is a sacrifice . Doar daca ai timp Si acum vorbesc serios . Chiar nu vreau sa te fortez - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
15 Dec 2010, 01:26
|||
|
|||
Ronnie, semnatura lui Jessica e geniala
![]()
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
15 Dec 2010, 14:07
|||
|
|||
O Doamne!
Daca ai timp, mi-ai putea face si mie te rog un set? Sunt geniale toate! Ar fi o onoare sa am un set facut de tine ![]() ![]() ![]() Acestea ar fi imaginile, cu textul "Love...Hope...Dream..."? ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
15 Dec 2010, 14:23
|||
|
|||
merci mult pentru semnatura Ronnie, e superba si imi cer scuze ca nu am dat nicio indicatie, nici eu nu aveam vreo idee despre cum mi'ar placea sa fie. Imi place mult si ce ai scris pe ea
![]() ![]() Alice M. clone |
|||
15 Dec 2010, 17:34
|||
|
|||
Foarte reusita semnatura Ronnie, felicitari
![]() |
|||
16 Dec 2010, 21:21
|||
|
|||
@Hayley, ti-am terminat setul.
N-a iesit prea bine, dar am facut tot ce-am putut.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() my momma { raised } me a prophet
|
|||
16 Dec 2010, 21:26
|||
|
|||
Imi place foarte mult setul!
![]() ![]() |
|||
16 Dec 2010, 21:31
|||
|
|||
Maaaamaaaa.
Sunt superbeeee Exact cum imi doream Of. Nici nu-ti pot multumi indeajuns de muult > ![]() ![]() Hayley Megan Alden |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|