Destinul nu iti rezerva mereu ceea ce doresti~
15 Dec 2010, 19:12
Am urmarit privirea celeilalte fete inspre cer. Luna nu se vedea de aici din padure, ceea ce era destul de ciudat. Nu ca nu as fi vazut in intuneric, dar la un moment dat s-ar fi putut sa trebuiasca sa imi aprind bagheta, iar asta ar fi fost rau din doua motive. In primul rand pentru ca ne puteam trada locatia, iar in al doilea rand pentru ca, in cazul unui ata, ar fi trebuit sa pierd timp cu stinsul ei, iar cateva secunde de neatentie intr-o padure inseamna moarte. Sau poate insemna. Desi nu aveam probleme cu verbul a risca, nu eram singura. Cu toate ca nu credeam ca Rodriguez ar avea ceva impotriva daca ne-am distra putin cu niste animale salbatice. Poate chiar ar fi fost o idee buna sa ne fugarim cu niste chestii de pe acolo. Am auzit zvonuri cum ca Potter se luptase cu un paianjen urias pe aici pe undeva. Nu ar fi rau daca am da peste el. In ultimul timp nu am mai ucis nimic, doar pisica la o cercetasa. Pofta asta de sange a mea era ciudata, desi nu sunt nici vampir, nici altceva de genul asta. Pur si simplu imi place sa vad cum se chinuie cineva din cauza mea. Desi nu prea imi place sa omor animale, nu e specialitatea mea. De obicei nici nu omor, doar chinui. Totusi, mi-a scapat un pic cu pisica. Am si avut de lucru dupa aia ca sa acopar urmele cutitului meu. Apoi am adus-o in padure. Acum imi dau seama ca inca inaintez in padure. Rodriguez era inaintea mea. Apoi se opri dintr-o data si se intoarse spre mine. M-am uitat la ea cu niste ochi intrebatori.

| when the devil is pulling the strings, all the world must dance |
[Image: png_zps57cd7d86.png]
when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell
i am an innocent liar
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Destinul nu iti rezerva mereu ceea ce doresti~ - by Aylee L. Lovel - 15 Dec 2010, 19:12