Noapte si zi , Eu si Tu !
|
17 Dec 2010, 21:04
|||
|
|||
"Nu sunt socata si nici nu voi fi, caci viata m-a luat de prea multe ori prin surprindere, asa ca nu mai e loc de asa ceva. In schimb sunt de acord cu teoria ta, caci suntem aceiasi nucleu, dar samante diferite !", i-am raspuns eu prudent, intuind inca de la inceput transformarea firii Diannei.
'Nu trebuia sa accentezi momentele pe care nu le voi afla niciodata, caci sa-ti spun drept chiar nu vreau. Tu esti insusi propriul tau jurnal, iar daca ti-as gasi jurnalul nu m-as atinge de el, desi m-ar manca sa-l citesc, dar n-as face-o.', gandeam eu in timp ce priveam ochii impasibili ai fetei.Nu se putea citi nimic in ei si tot odata o multime de lucruri si secrete. "Esti un mister. Toti suntem ...", i-am soptit eu, apropiindi-ma si mai mult de ea, acum fiind capabila sa-i simt respiratia. "Trebuie sa ...", i-am spus eu iar, simtind cum o putere necunoscuta prelua controlul asupra mintii mele, luandu-mi toate visele si sentimentele pamantesti. Nu mai puteam sa simt nici iubirea, nici suferinta, nici nimicul. Eram doar o bucata de carne in jurul a o multime. "Atat de absurd si la fel ..." Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Noapte si zi , Eu si Tu ! - by Scarlett Soul - 04 Dec 2010, 17:41
Re: Noapte si zi , Eu si Tu ! - by Dianne D. McLarren - 04 Dec 2010, 18:38
Re: Noapte si zi , Eu si Tu ! - by Scarlett Soul - 04 Dec 2010, 19:37
Re: Noapte si zi , Eu si Tu ! - by Dianne D. McLarren - 17 Dec 2010, 20:42
Re: Noapte si zi , Eu si Tu ! - by Scarlett Soul - 17 Dec 2010, 21:04
Re: Noapte si zi , Eu si Tu ! - by Dianne D. McLarren - 28 Dec 2010, 17:35
Re: Noapte si zi , Eu si Tu ! - by Scarlett Soul - 29 Dec 2010, 00:14