Resedinta Andrews
|
18 Dec 2010, 02:38
|||
|
|||
Alergam pe strazi incercand sa ajung cat mai repede la Rose,la dracu cine m'a pus sa plec asa de tarziu de acasa?
Am batut la usa ei si o fata necunoscuta mie imi deschise si ma poftii inauntru. Am pus cadoul pe masuta plina si mi'am plimbat privirea prin incapare incercand sa o gasesc pe sarbatorita. Si cand insfarist am gasit'o am vazut cum o felie de tort zboara efectiv spre ea. Nu m'am putut abtine si am inceput sa rad isteric! M'am dus spre ea si i'am dat un servetel sa se stearga. -La multi ani Rose! si scuze pentru intarziere! Cand m'a vazut m'a imbratisat. Normal doar era zuza mea nu? -Ginn! cat ma bucur ca ai aparut! incepusem sa cred ca nu mai vi. Am chicotit mereu exagera. -Cum as putea sa lipsesc tocmai eu de la ziua ta? Nu am avut timp sa mai spunem ceva ca o alta felie de tort fu aruncata fix pe rochia mea ce noua! Era bine inteles Haley! nu am putu sa ma supar pe ea asa ca am inceput toate 3 sa radem ca nebunele. -Bine ma,sunt oficial aici de 5 minute,si deja sunt plina de frisca! e o avansare! Au inceput sa rada dar imediat am fost intrerupte de o alta rafala de tort! De data asta ne'am ridiact toate trei privile,dar vinovatul nu era pe nicaieri. OOC: ti'am promis zuz'o si iata'ma ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Resedinta Gaunt.. | Oliver C.S. Queen | 2 | 1,010 |
21 Nov 2010, 00:45 Last Post: Oliver C.S. Queen |
|
Resedinta Salverin | Katerina A. Petrova | 14 | 2,605 |
10 Oct 2010, 12:43 Last Post: Scarlett Soul |