Just words...
|
18 Dec 2010, 04:05
|||
|
|||
[img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2201p15-just-words">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2201p15-just-words">conectat pentru a vedea acest link]</span>
Prea multi se`ntreaba De ce eu am ales muzica neagra Hip hopul nicio minte creata n`o sa`l inteleaga Asa ca,lovesc din nou cu lirica grea si plina de flow yoo Ca un [ca un] ecou , reper ca Arssura e Gata sa faca show pe scena Cand am urcat de la`nceput aveam un scop Sa pun dop la muzica disco ce curgea potop STOP!!!Joc,ca s`au jucat prea multi la microfon Prea multi candidati sa`ocupe locul de bufon Afonii,care au crezut ca e usor sa faci hip hop N`au inteles nimic si au ramas cu datu` din cap Nu vreau nicio medalie Vreau de aici sa va scap Raman legat de`ai mei, asa cum HIP ramane legat de HOP Mesajul meu trece de nori,se pierde`n Univers Pun suflet de cand am pus pe foaie primul vers Multi, nu ma cunosc dar mai multa lume stie Ca sunt o caramida ce face parte din temelie. Sunt a-r-2 de s plin de ura Pe cei ce nu accepta aceasta cultura Sunt a-r-2 de s plin de stress Pentru toti cei care nu au inteles Cel mai bun prieten al meu sunt eu Si asta ma doare Caci am avut incredere in prea multi acum se pare ca Viata mi`a dat o lectie,tot ea m`a intepat E prima tarfa care m`a facut sa plang cu`adevarat Insa hip hopul m`a ajutat sa trec peste orice Obstacol ce incerca sa`mi opreasca visele Din leagan pana in mormant Am sa cant mereu si Sunt convins ca ura din mine nu se va potoli curand In tabla mare de sah a vietii am sa trag cu tunu` Ca sunt doar un pion care tot face pe nubunu` Din strada ma inspir si deaia spun ce tu nu stii Ca strada n`o cunosti daca o privesti dintr`un taxi Iar, cei ce n`o cunosc n`au cum sa faca fata La ei in cap procnoza meteo indica ceata Le e frica de hip hop, cum le e frica de dentist Au creieru` cariat asta e lucrul cel mai trist. Muzik neagra niciodata nu ma va dezamagii Pentru ea dau totul,de la ea tot voi primii E ca o boala a intrat in mine Nu ma mai vad salvat Dar nici n`as vrea ca sa ma vad vreodata vindecat Sunt ars de ura Sunt focul ce va aprinde mintile Unele sunt prea`nghetzate sa`nteleaga rimele Un microfon,o scena si`o sala plima imi doresc Si`un viitor mai bun pentru hip hopul romanesc N`o sa ma opresc,cum nu se opresc nici ai mei Noi rapperii, poetii ne`ntelesi pentru mileniu` trei In Romania e greu s`o faci cum vrei Muzu ne accepta,dar o sa trecem peste ei Peste toti cei ca tine Peste mii de capete seci Io mi`am rupt rima de la gura Ca sa te fac sa intelegi Iar, daca nu ai aflat Iti spun in soapta la ureche HIP HOPUL SI CU MINE SUNTEM SUFLETE PERECHE !!! Sunt a-r-2 de s plin de ura Pe cei ce nu accepta aceasta cultura Sunt a-r-2 de s plin de stress Pentru toti cei care nu au ïnteles ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Roses, memories and words <3 | Rosalie Vivienne Alden | 18 | 4,691 |
30 Nov 2011, 18:52 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |
|
~Feelings speak louder than words~ | Rosalie Vivienne Alden | 43 | 6,193 |
06 Dec 2010, 17:12 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |