Letters to you ...
|
18 Dec 2010, 15:52
(This post was last modified: 16 Nov 2012, 01:57 by Scarlett Soul.)
|||
|
|||
18.12.2010 * Ceva special doar pentru tine , Draga Jurnalule * ![]() Nu stiu daca iti va place cand imi voi descarca din nou si din nou sentimentele pe tine, dar m-am gandit sa-ti impartasesc cateva citate din cartile mele preferate ...
~ Memoriile unei gheise ~ "Ne trãim viaþa ca apa care curge la vale, mergând într-o direcþie, pânã ne izbim de ceva care ne forþeazã sã gãsim un nou curs." "Nu-i poþi cere soarelui mai multã luminã sau ploii mai multã apã." "Durerea e un lucru foarte ciudat; suntem atât de neputincioºi în faþa ei. E ca o fereastrã care se deschide atunci când vrea ea. Camera se rãceºte ºi nu putem decât sã tremurãm. Dar de fiecare datã se deschide mai puþin, pânã când, într-o zi, ne întrebãm ce s-a ales de ea." ~ Dune ~ "* * * Te lupþi cu vise? Te cerþi cu umbre? Te miºti într-un somn adânc? Timpul a trecut Viaþa þi s-a luat Te-ai amãrât cu fleacuri, Eºti victima nesãbuinþei tale." "Simt în plãmâni Aerul timpului Stârnit de cãderea nisipului." "Frica este ucigasul mintii,frica este moartea cea lenta, aducatoarea anihilarii complte.Voi infrunta frica,o voi lasa sa treaca peste mine si prin mine si dupa ce va fi trecut, ma voi uita in urma mea.Pe unde a trecut frica nimic nu va mai fi,doar eu voi ramane." "Fiecare este fauritorul propriului sau destin." ~ Enzo sau arta de a pilota pe ploaie ~ "A murit in ziua aceea pentru ca trupul sau isi indeplinise menirea. Sufletul sau facuse lucrurile pe care venise sa le faca, iar apoi a fost liber sa plece." "Ceea ce trebuie sa afli se afla in fata ta." ~ Unsprezece minute ~ "Când nu mai aveam nimic de pierdut, am primit totul. Când am încetat a fi cine eram, m-am regãsit pe mine însãmi. Când am cunoscut umilinþa ºi supunerea, am devenit liberã." "Înainte de a muri vreau sã lupt pentru viaþã." "Viaþa este uneori foarte zgârcitã: trec zile, sãptãmâni, luni ºi ani fãrã sã simþi nimic nou. Totuºi, odatã ce se deschide o uºã, o adevãratã avalanºã pãtrunde prin spaþiul deschis. Acum nu ai nimic, iar în clipa urmãtoare ai mai mult decât poþi accepta." "Viaþa e prea scurtã - sau prea lungã - pentru ca eu sã îmi permit luxul de-a mi-o trãi atât de rãu." "Problema mea sunt eu însumi." "Durerea si suferinta se imbina cu placerea." ~ Urzeala tronurilor ~ "Frica taie mai adanc decat sabiile..." "Curajul nu inseamna sa nu iti fie frica, inseamna sa iti invingi in cele din urma frica..." "Cand te joci de-a urzeala tronurilor, castigi sau mori. Nu exista cale de mijloc." "Nu gasesc placerea nici un bautura, nici in mancare, scancetul si veselia au devenit pentru mine niste straini care dau de banuit. Sunt o faptura facuta din tristete, din praf si din doruri amare. In trupul meu este un loc gol, acolo unde candva mi-a fost inima." ~ La raul Piedra am sezut s-am plans ~ "Chiar dacã ar fi însemnat despãrþire, singurãtate, tristeþe, iubirea îºi meritã fiecare bãnuþ din preþul ei" "E periculos sã iubeºti! Iubirea e ca un drog. La început ai senzaþia de euforie, de abandon total. Apoi, a doua zi, vrei mai mult, încã nu e un viciu, dar îþi place senzaþia ºi îþi închipui cã o poþi þine sub control. Te gândeºti la persoana iubitã vreme de douã minute ºi uiþi de ea vreme de trei ore. În scurt timp însã, te obiºnuieºti cu acea persoanã ºi începi sã fii complet dependent de ea. Acum te gândeºti la ea trei ore ºi o uiþi douã minute. Dacã ea nu e lângã tine, încerci aceeaºi senzaþie ca ºi drogaþii când nu îºi obþin drogul. În acel moment, aºa cum drogaþi furã ºi se înjosesc ca sã facã rost de ceea ce le trebuie, ºi tu eºti dispus sã faci orice pentru dragoste!" "Trebuie sã-l ascultãm pe copilul care am fost cândva ºi care încã existã în noi. Copilul acesta înþelege momentele magice. Putem sã-i înãbuºim plânsul, dar glasul nu i-l putem reduce la tãcere!" Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|