Tigara care arde
|
18 Dec 2010, 23:45
|||
|
|||
Bell Evans Wrote:pe celelalte cand ai de gand sa le termini? Pai...cred ca Equinox e pe terminate. Helena D. Rose Wrote:Alt fic scris de Dess, care se anunta a fii genial? Chestii supranaturale, psihologice? Horror la greu? Ca sa numai spun de poezie, rezumat si prolog..care te duc in excursie gratis in universul confuziei. Helena, ma flatezi Mda, actiunea e in prezent...sper numai sa ma descurc cu geografia locului Ah, si sper sa nu va dezamagesc Lissa D. Shirley Wrote:Asta vrea sa insemne ca va fi un fel de fic gen Dramatic sau Aventure ori Politist? Eu as paria pe ultimul. Da, povestea are chestii politiste prin unele parti. Cat despre rezumat...stie lumea ca nu ma pricep la concis povestea in cateva randuri Mi se pare ca dezvalui prea mult din actiune. ~Next seara asta daca ma ajuta cineva sa nu fac dublu post ![]()
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Untitled [ poveste cu toti cei care vor ^_^ ] | Julia Lilith Potter | 20 | 5,390 |
14 Dec 2007, 23:23 Last Post: Lyra Dust |