Tigara care arde
|
19 Dec 2010, 00:05
|||
|
|||
Quote:Viaþa mi-e pradã, Cum as putea sa nu te apreciez pentru asta ? Esti pur si simplu , o artista in adevaratul sens al cuvantului. Paragraful asta mi se pare foarte reusit . Ai descris perfect , si nu zic asta doar de dragul de a vorbi prostii . Quote:Fiecare copac ce îºi înclina braþele spre mine, fiecare frunzã alergatã de vânt ce îºi periclita existenþa, fiecare rugã nespusã, dar totuºi auzitã, fiecare brizã ce îmi ciufulea brutal pãrul…fiecare completa senzaþia de deja-vu. Si trebuie sa recunosc ca si asta imi place la fel de mult . Imi aduce aminte de ceva. Quote:Panica îºi fãcea loc printre fibrele trupului meu, dezvãluind valurile de adrenalinã nevãzutã.Continuã sã alergi, mi-am poruncit cu ardoare. Defapt , daca ar fi dupa mine , as spune ca tot capitolul a fost perfect . dar unele pasaje m’au facut sa simt cu ardoare ceea ce ai scris tu . Quote:M-am cutremurat, simþind atingerea umbrei scurgându-se pe piele.Lacrimi de disperare îmi pãtau obrajii cu o fricã tainicã, zdrobind ultimele picãturi de curaj. Nu stiu daca cineva m'a facut sa fiu atat de intrigata de un fic ,dar tu ai reusit . Si trebuie sa iti multumesc. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Untitled [ poveste cu toti cei care vor ^_^ ] | Julia Lilith Potter | 20 | 5,393 |
14 Dec 2007, 23:23 Last Post: Lyra Dust |