~A new life is begining~
19 Dec 2010, 00:37
Am trantit usa de la camera mea si m'am aruncat pe pat. De ce mi se intamplau mie toate astea? Sunt cumva regina Spaniei sau ce?
Sa recapitulam:
1.Ieri aflu ca Rose una dintre cele mai bune prietene ale mele,este sora nea...ceea ce acun cateva zile parea imposibil.
2. Un Devorator m'a furat la nastere
3.Luke s'a desparitit de mine fiinda s'a "plictisit"
Ce poate fi mai frumos? ah nimic viata nu poate fi mai frumoasa de atat!
O sa il gesec pe devoratorul ala si o sa il fac sa regrete ca a pus mana pe mine!
AH la dracu pe cine pacalaesc eu? ce sanse as putea avea eu in fata unui Devorator! O pustoiaca de 16 ani sa fim seriosi!
Cioc,cioc pe usa intra cea pe care pana ieri o credeam mama mea.
-Hei scump'o cum te mai simti? se ajezaa pe pat ma mangaie pe par.
-Cum as putea sa ma simt! m'am mintit! m'ai mintit mama! Sau ar trebuii sa iti spun Anastassia?
-Iarta'ma Ginn...
-De ce nu mi'ai spus nimic pana acum? de ce mi'ai ascuns asta? stiai ca Rose e sora mea? lacrimi amare se prelingeau pe obraji mei;nu imi venea a crede ce se intampla!
-Da...
Si'a lasat capul in jos si inceput sa isi framante mainile...
-Nu stiu...nu am vrut sa te pierd! Asta m'a socat......nu avea cum sama piarda,o iubesc chiar daca nu e mama mea naturala! Ea m'a crescut si m'a iubit ca pe fica ei. Si ii sunt recunoscatoare pentru asta.
-Nu ma vei pierde niciodata mama! Am imbratisat'o si am continuat sa stam asa cateva minute bune.

[Image: YotrHop.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: ~A new life is begining~ - by Ginny Anne Alden - 19 Dec 2010, 00:37