Que haces aqui?
|
19 Dec 2010, 02:00
|||
|
|||
-Aaa pai da! (
![]() -Oh acum intelegem si noi! a spus Rose in timp ce se lasa pe spate pe canapea. M'am facut mai comoda pe canapea si mi'am aruncat privirea spre Nate. Se uita insistent la mine cu acei ochiu verzi,mai aveam putin si lesinam! -Rose,yo creo que me gusta esta chico! am marturisit eu rusinata. -Ginn,esta muy bien! esta chico es loco por ti! Baietii se uitau la noi ca la felul 19 aveau o fata de fotografiat! -Mai fetelor ce tot vrobiti voi acolo si noi nu trebuie sa stim? intreba Alex in timi ce isi intarii stransoare pe dupa umerii lui Rose. -Eh secret de stat! am spus eu iar vocea mea suna ca la o pisica sugrumata. -Si spaniola va place voua asa mult? Nate se uita curios la noi. Mi'am inghitit cuvintele instantaneu! Sper ca nu stia spaniola ca altfel eram un om mort! -D.da tu stii spaniola? Incepu sa rada,iar eu nu mai puteam de nervi! incerca cumva sa ma scoata din papuci? pentru ca ii iesea de minune. -Doamne normal ca nu stiu! nici macar nu imi place. Am rasuflat usurata si am inceput sa rad si eu. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|