Self is the only prison that can ever bind the soul.
|
19 Dec 2010, 12:54
|||
|
|||
Am intins mana. In gol,in speranta sa pot atinge pe cineva,sau macar ceva.Dar nu era nimic acolo, decat fulgii mari pe care ii simteam cum se asezau pe palma mea rece. Am inchis ochii si m-am imaginat intr-un tinut alb,plin de zapada,purificat , unde doar animalele iti sunt prietene.Era totul frumos,dar dintr-o data se auzi un sunet cutremurator. Toate animalele se raspandira, lasandu-ma in mijloc. Atunci,mi-am intors privirea,speriata, si am observat cum se ridica ceva de culoare neagra dintr-un tufis plin de zapada. Era un...dementor?! Il vedeam cum se apropia de mine,cum isi apropia fata acoperita de gluga de parul meu. Am inceput sa tip,dar era in zadar. Dar brusc,dementorul disparu iar eu ma trezisem din nou in...Padurea Interiza. Adormisem?Sau visasem cu ochii deschisi? M-am scuturat de zapada si am privit in jurul meu. Ma aflam la intrarea in Padurea Interzisa,putin speriata,dar totusi fericita. Infrigurata,am hotarat sa caut pe cineva. Dar...parea imposibil.
~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|