Self is the only prison that can ever bind the soul.
|
19 Dec 2010, 13:23
|||
|
|||
"Da.", i-am raspuns cu aceasi voce glaciara, ce nu-i conferea nici un pic de caldura.
'Nu ai voie sa arati nici un sentiment, doar priveste-o incercand sa prinzi chestia care a muscat-o, caci acela nu era un Dementor, era un vampir.', gandeam eu in timp ce priveam "caprioara" zbatandu-se in agonia mortii. "Ce o sa se intample cu mine ?", ma intreba ea, tremurand. "Vei muri.", i-am raspuns, ridicand cutitul care-l sterpelisem din castel.Am fixat tinta, avea sa fie perfect. Inca putin si 10 centimetri, 5, patru si BUM. Nimerisem langa, dar tocmai castigasem a doua batalie, caci "chestia" aparu, scotandu-si infatisarea de om. 'Imi pare rau Jess ca a treubuit aproape sa te omor, dar cumva suntem in aceasi situatie, doar ca pe mine nu a reusit sa ma muste atat de adanc, deci nu ma poate monitoriza, insa tu ...', i-am trimis eu un mesaj mintal, lucru pe care nu eram sigura ca-l receptase. Iar apoi mi-am dat la o parte mantia neagra cu care-mi era infasurata rana si i-am aratat-o fetei, lasand-o totodata prada vantului. Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|