Un raft de sentimente ...
19 Dec 2010, 13:52
"Nimic, doar incercam sa elucidam secretele lumii inconjuratoare ... Tu esti unul dintre ele, surioara !", i-am spus eu, incercand sa-mi distrag atentia de la socul de mai devreme.
"Asa deci ...", continua Lissa, privind pentru cateva secunde in alta parte.
'Viata iti confera mii si mii de optiuni, acum depinde care directie o alegi la intersectia drumurilor.', gandeam in timp ce ma minunam de frumusetea sufleteasca a oamenilor ce imi colorau permanent viata.
I-am smuls lui Slin cartea din maini, incercand sa raman totodata ca se poate de firava, dar nu stiam cat reusisem, caci acum altceva ma macina si anume un alt citat :

"Frica este ucigasul mintii,frica este moartea cea lenta, aducatoarea anihilarii complte.Voi infrunta frica,o voi lasa sa treaca peste mine si prin mine si dupa ce va fi trecut, ma voi uita in urma mea.Pe unde a trecut frica nimic nu va mai fi,doar eu voi ramane."

Ma ascultau cuprinsi de farmec si de puritatea fulgilor de zapada ce se asterneau acoperind muribunzii cu alb de cununa.
"Si cine-mi poate pune ca nu-i adevarat ?", m-am trezit eu intreband.

OOC : Daca nu te superi, Lissa, ar trebui sa citesti regulamentul, caci acolo se specifica faptul ca trebuie sa existe cel putin cinci randuri. Sper ca nu e vreo problema ca ti-am spus asta ... X_X

Now, it's my turn

[Image: 10glirl.gif][Image: 15z4mya.gif]
... to torture you.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Un raft de sentimente ... - by Scarlett Soul - 05 Dec 2010, 15:23
Re: Un raft de sentimente ... - by Scarlett Soul - 19 Dec 2010, 13:52