Self is the only prison that can ever bind the soul.
|
19 Dec 2010, 15:44
|||
|
|||
Acum imi dadeam seama ca ar fi trebuit sa gandesc inainte sa incep sa alerg ca nebuna prin padure, si daca inainte nu simtisem frigul, acum ma ataca din toate partile, ma ardea, se strecura in plamanii mei si ma sufoca. Abia daca reuseam sa-mi mai tarasc picioarele inghetate prin zapada.
Si dintr-odata m-a cuprins panica. Aveam sa mor aici, inghetata si pierduta. Va fi prea tarziu atunci cand vor observa ca lipsesc. Nu ma va salva nimeni de data aceasta, nimeni. "Vei muri." Oare incepeam sa delirez din cauza frigului? Sau chiar era real acela care rostise acele doua cuvinte? "...dar cumva suntem in aceasi situatie..." Nu, nu erau doar in mintea mea. Ii puteam auzi, pe ei sau ele, oricine sau orice erau. Erau atat de aproape... "...nu a reusit sa ma muste atat de adanc, deci nu ma poate monitoriza, insa tu..." Stiam sigur ca nu voiam sa raman aici. M-am fortat sa pasesc in fata. Salvarea imi era atat de aproape... inca putin... Impiedicandu-ma printre tufisuri si cioturi am intrat clatinandu-ma intr-un luminis. Doua fete, Jessica si Crystal. Le cunosteam din vedere, din castel. Eram salvata. Imi era atat de somn... M-am prabusit in zapada. Era moale si rece, dar pielea mea amortita nu mai simtea acum nici frig, nici altceva. O ceata mi se intindea peste ochi. Voiam sa dorm... "Ajutor" am reusit sa murmur inainte sa ma scufund in inconstienta. ![]() ![]() ~merry x-mas refrain from powerplay, please. thank you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|