~A new life is begining~
|
19 Dec 2010, 19:43
|||
|
|||
Am imbratisat-o pe sora mea cu lacrimi in ochi,nu stiu ce vroiam sa spun acum,probabil ca am spus ce trebuia prin fapte. Tot ce trebuia sa fac acum era sa aflu ce vroia Porrin de la mine,era foarte important pentru mine sa aflu asta. Probabil ca nu puteam fi mai nebuna decat acum daca i-am raspuns provocarii lui Porrin de a veni pana aici. Da,asta dorea el sa faca , sa ma prinda in capcana lui,dar oricum acum nici macar nu mai imi prea pasa. Ce putea sa fie mai rau de tot ce am trecut pana acum ? Imi omorase iubitul,am trait eu si familia mea fara sora mea,pe care o considerasem moarta si pana la urma se pare ca era atat de aproape de mine si de prietenii mei,ea era una dintre cele mai bune prietene. Acum ma intreb doar cum a aflat mama ca Ginny este sora mea. Nu cred ca i-a spus Porrin,poate el nici macar nu stia asta... Sau oare...de asta m-a chemat aici? Dumnezeule,eram atat de buimacita , nu stiam ce sa spun,ce sa cred,ce sa simt,ma simteam mai degraba o moarta in viata... De parca eu ma aflam in Azkaban,nu Porrin. De fapt,in acest moment ma aflam in inchisoarea sufletului meu...
Cand am sesizat ca Ginny inca era langa mine am intrebat-o cu ochii inlacrimati: "Stii...? Ai aflat?" Mai mult nu am putut sa ii spun,desi aveam atat de multe sa ne spunem,de cand s-a nascut ea...16 ani ea a fost departe de adevarata ei familie...Acum stiam un lucru: intr-o zi ma voi duce la presupusa mama ei sa ii multumesc ca a crescut-o ca pe propriul copil si sunt sigura ca o iubeste enorm,exact cum mama ne iubeste acum pe amandoua. Sunt sigura ca abia asteapta sa o vada,dar acum aveam ceva foarte important de facut. Probabil ca de cand a murit Jake asta era un fel de 'misiune' pentru mine,cea mai importanta. Acum aveam nevoie ca sora mea mai mica sa imi fie alaturi,fiindca era puternica,la fel ca mine...la fel ca restul familiei. Sunt sigura ca Jake de unde este ma supravegheaza si ma indruma in ceea ce voi face acum. Probabil el imi va da forta necesara sa ma abtin sa nu il omor pe Porrin,deja prea mult rau ne facuse pana acum,nu pot sa inteleg cum avea constiinta impacata... De fapt uitasem: el nu avea constiinta. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
~A new life is begining~ - by Rosalie Vivienne Alden - 18 Dec 2010, 23:55
Re: ~A new life is begining~ - by Ginny Anne Alden - 19 Dec 2010, 00:37
Re: ~A new life is begining~ - by Rosalie Vivienne Alden - 19 Dec 2010, 13:09
Re: ~A new life is begining~ - by Ginny Anne Alden - 19 Dec 2010, 18:55
Re: ~A new life is begining~ - by Rosalie Vivienne Alden - 19 Dec 2010, 19:43
Re: ~A new life is begining~ - by Ginny Anne Alden - 19 Dec 2010, 20:21
Re: ~A new life is begining~ - by Rosalie Vivienne Alden - 19 Dec 2010, 20:42
Re: ~A new life is begining~ - by Ginny Anne Alden - 19 Dec 2010, 21:38