~A new life is begining~
|
19 Dec 2010, 20:21
|||
|
|||
Era asa bine in bratele ei,in bratele surorii mele! Nu mai voiam sa plec de acolo! ma simiteam in siguranta,ma simteam acasa.
"-Sti...?Ai aflat? ma intreba in timp ce ma strangea mai tare. Cu lacrimi in ochi m'am indepartat de ea. -Da stiu! Am luat'o din nou in brate si am continuat sa plangem o buna bucata de timp. Ma intrebam insa de ce m'a chemat aici? -Rose...de ce suntem aici? -Ah ca sa il vedem pe Poorin nenorocitul! Cine mai era si ala? ma rog....poate era vre'un devorator al mortii,dar ce legatura are Rose cu el? Asta va urma sa aflu! Am mers pe un coridor foarte lung cu multe camere din care vedeai numai monstrii! ah aratau foarte rau si pareau nebuni! nebuni la propriu! Am ajuns la cea mai indepartata camera si acolo l'am vazut. Avea in jur de 40 de ani era zbarcit se cred ca nu mai facuse un dus de an de zile. -Oh Rosalie,de cand nu ne'am mai vazut! sa fie decand Jake...stii tu? Avea o voce taraganata si suna de parca cinva il strangea de gat in permanenta. -Mai taci dracului din gura! sa ratoii ea la el printre gratiile ce ne despartea de el. -Oh esti dura! si vad ca esti si cu sora ta...Ginny nu? ah ce vremuri imi aduc aminte acum 16 ani ce mititca erai! si acum uitate la tine! esti o domnisoara in toata firea! C.ce? el a fost! o Maica Precista! tine'ma ca il fac bucati! -Tu ai fost nenorocitule! am tipat si mi'am scos bagehta indreptand'o spre el. -Pune'ti o ultima dorinta javra! va fii si ultima! Am dat sa zic ceva dar Rose ma oprii. -Ginn nu merita lasa'l! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
~A new life is begining~ - by Rosalie Vivienne Alden - 18 Dec 2010, 23:55
Re: ~A new life is begining~ - by Ginny Anne Alden - 19 Dec 2010, 00:37
Re: ~A new life is begining~ - by Rosalie Vivienne Alden - 19 Dec 2010, 13:09
Re: ~A new life is begining~ - by Ginny Anne Alden - 19 Dec 2010, 18:55
Re: ~A new life is begining~ - by Rosalie Vivienne Alden - 19 Dec 2010, 19:43
Re: ~A new life is begining~ - by Ginny Anne Alden - 19 Dec 2010, 20:21
Re: ~A new life is begining~ - by Rosalie Vivienne Alden - 19 Dec 2010, 20:42
Re: ~A new life is begining~ - by Ginny Anne Alden - 19 Dec 2010, 21:38