~A new life is begining~
19 Dec 2010, 20:42
Ginny era clar surprinsa si era pe punctul de a il ucide,era si de inteles exact acelasi lucru aveam si eu de gand sa fac,dar am oprit-o fiindca pur si simplu venisem aici fiindca aveam nevoie sa il vad din nou,parca devenise un drog,fiindca imi placea sa il chinui,imi placea sa il vad suferind . Nu ma mai recunosteam , de parca innebunisem,dar de fapt asta si faceam,in fata lui paream o nebuna si nu imi parea rau de asta. Il priveam cu o furie atat de intensa,probabil ca Ginny acum era speriata de mine,de fapt nu,nu era,ma inselasem,deoarece si ea acum gandea la fel ca mine , probabil ca esentialul din viata noastra acum era sa il ucidem,amandou gandeam asa , sunt sigura,dar ceva ma oprea de fiecare data cand eram pe punctul sa fac asta. Dupa cum banuiam cu siguranta era Jake,sau eram chiar eu...imi era teama sa fac o astfel de fapta,eram sigura ca dupa cat rau ne-a facut va plati el intr-un fel sau altul. Mi-am adus aminte cand a spus ca prefera sa moara in loc sa ajunga la Azkaban,probabil ca atunci acesta a fost lucrul care m-a impiedicat sa il omor,bineinteles pe langa constiinta mea si darul lui Jake de a ma indruma din nefiinta. Nu imi puteam imagina viata fara el si era sigur , mereu mi-a spus ca va fi alaturi de mine si daca va muri vreodata. Acum stiu de ce zicea asta,fiindca intr-adevar asa si era,acum imi dau seama mai mult ca oricand cat de mult il iubesc si cat de mult ma iubea,de fapt nu,nu mai iubea,ma Iubeste. La prezent,findca el traieste in prezentul meu si asa va fi mereu,orice ar spune oricine,nu imi pasa. Dupa cum a spus el , viata mea se va schimba odata,dar pentru mine va ramane in sufletul meu si de acolo nu il mai poate scoate absolut nimeni. Cele mai frumoase amintiri imi sunt cu el,alaturi de el. O lacrima curgea pe fata mea cand mi-am adus aminte ca in aceasta iarna sau spre primavara ar fi trebuit sa ne casatorim. Gata,trebuia sa imi revin,nu trebuia sa devin sensibila in fata acestui nemernic de Porrin.
M-am uitat la sora mea si am intrebat-o din priviri ce vom face acum... Probabil ca nici ea nu stia,dar era sigur un singur lucru,aveam sa ne ajutam una pe cealalta ca adevarate surori orice ar fi. Oare aici va fi sfarsitul nostru? Sau sfarsitul lui Porrin? Sau pur si simplu o noua viata va debuta in familia mea? Una linistita,fara Porrin alaturi de noi ca sa ne mai strice toate planurile...Familia mea va fi unita orice ar fi,cu Porrin sau fara el. Pentru mine subiectul Porrin este irelevant.

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: ~A new life is begining~ - by Rosalie Vivienne Alden - 19 Dec 2010, 20:42