~A new life is begining~
|
19 Dec 2010, 21:38
|||
|
|||
M'am uitat din nou la acel nenorocit si am stiu ce trebuie sa fac.
-Sau stii ce jigodie? I'a sa vedem cat tii la ceva mult mai greu ca moartea! Am luat o gura de aer si mi'am idreptat din nou bagheta spre el. -Crucio! Am vazut cum se chirceste si incepe sa tipe. Tipetele lui ma hraneau! ma faceu sa vreau sa il torturez mai mult. Aceste tipete hranea furia ma facea sa fac ce nu as fi facut niciodata. In momentul asta,puteam fi usor confundata cu o nebuna! Fata mea distorsionata de ura privea cum acel trup se zvarcoleste incercand sa scape de durere. Ma alimenta,ma facea sa il torturez si mai mult! sa isi ceara scuze pentru tot! sa imi implore moartea si sa nu i'o dau! Vreau sa vad cum vede iadul! vreau sa vad cum sufera! sa il intorc innapoi la realitate apoi sa il arunc din nou in acel abis! Dar nu il voi omora! il voi chinui pana nu va mai stii nimic de el si nici atunci nu voi fi multumita! -T.te rog lasa'ma! Am ras,un ras isteric pe care nu il recunosteam. -De ce? de ce as face asta? tu te'ai oprit cand m'ai furat? te'ai oprit cand i'ai facut rau lui Jake? Te'ai oprit?!? Am tipat in timp ce el se zvarcolea din ce in ce mai tare! -Ginny.... -SA nu indraznesti sa imi mai pronunti numele javra ce esti!! Esti un nimci auzi? un Nimic! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
~A new life is begining~ - by Rosalie Vivienne Alden - 18 Dec 2010, 23:55
Re: ~A new life is begining~ - by Ginny Anne Alden - 19 Dec 2010, 00:37
Re: ~A new life is begining~ - by Rosalie Vivienne Alden - 19 Dec 2010, 13:09
Re: ~A new life is begining~ - by Ginny Anne Alden - 19 Dec 2010, 18:55
Re: ~A new life is begining~ - by Rosalie Vivienne Alden - 19 Dec 2010, 19:43
Re: ~A new life is begining~ - by Ginny Anne Alden - 19 Dec 2010, 20:21
Re: ~A new life is begining~ - by Rosalie Vivienne Alden - 19 Dec 2010, 20:42
Re: ~A new life is begining~ - by Ginny Anne Alden - 19 Dec 2010, 21:38