Que haces aqui?
|
19 Dec 2010, 23:18
|||
|
|||
Doamne,ramasesem perplexa,nu stiam ce sa spun,am ramas din nou cu o fata genul cum numai Ginny stia ce exprima fata mea acum... O,Doamne,stiau cum sa ma faca sa nu ma mai gandesc la Jake,adica nu,nu aveam cum sa nu ma mai gandesc deloc,dar ma faceau sa fiu mai fericita,nu sa fiu trista... Ma faceau sa imi iau gandul de la probleme de zi cu zi si sa traiesc clipa,exact cum imi mai spusese Jake odata : "Traieste clipa!" . Acum inteleg cu adevarat ce vroia el sa zica.el intr-adevar dorea ce e cel mai bine pentru mine. Ooo,daca ar fi langa mine intr-un fel aici , acum...Sa imi dea un semn sa imi continui viata fara el...sa ma gandesc...la altceva...
Geamul langa care stateam se sparse brusc , de fapt o piatra cazuse fix pe masa noastra,iar atasata de ea se afla un biletel pe care scria: "Traieste clpa,iubito!"... Aaa,cred ca glumesti...nu avea cum...am ramas fara nici o expresie,m-am ingalbenit la fata,stiam ca suntem in lumea magiei dar totusi...Deci intr-adevar vroia sa merg mai departe... De atat am avut nevoie ca sa zambesc sincer... ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|