Thread Closed 
O noua cale, sau doar o simpla plimbare ?
20 Dec 2010, 20:13
"Oricat ai incerca sa te schimbi, oricat de departe ai fi pur si simplu sunt unii oameni pe care nu poti sa-i uiti. Nu stiu, poate suna prostesc, dar fara tine nu stiam ce inseamna o prietenie adevarata, desi de multe ori mi-am simtit mandria jignita nici macar o data nu pot fi suparata pe tine."
"Nu poti ...", sopti Layla, vorbele-i fiind luate de palele nastrusnice de vant ce isi faceau simtita prezenta pentru prima oara in universul nostru perfect. Stiam asta. Da, o stiam, incercau sa ne darame imperiul, incercau sa fure marionete scumpe ce erau, sunt si vor fi baza prieteniei noastre. Vantul este singurul lucru trecator in tot ce-i inconjurator, as vrea sa mor, dar as vrea ca prietenia noastra sa reziste pe veci, sa fie la fel de noua ca atunci cand s-a nascut, ca atunci cand ti-am adresat primul "Salut " timid.
"Tu nu vrei asta ?", am intrebat-o eu, nedandu-mi seama ca de fapt nu-mi rostisem gandurile, dar eram sigura ca ea avea sa le inteleaga, caci si pe timpul de verii si pe timpul furtunii, vantu-i acelasi.
"E ceva ce vreau sa-ti dedic tie ...

Mereu m-ai facut sa zambesc si nu aveai aripi,
Cu toate astea mi-ai daruit cateva clipi
Ce nu le voi uita fara a rade macar putin
De mine insumi si amintirea noastra de crin ...

Esti ceva maiestru, o prietenie
Una singura in lume, doar o vesnicie.
Folosesc cuvinte simple ce se izbesc
De sufletul tau, facandu-ma sa ma gandesc
La toti acesti ani, toate aceste clipe
Pe care le-am petrecut impreuna, doar atat de scumpe.

Nu stiu ce fac, stand aici si privindu-te,
Dar sunt sigura ca tot ce spun
O fac visandu-te
Noapte de noapte si noapte de zi,
Doar privindu-te !

Nu ar trebui sa para trist
Dar firea mea, de pianist
Te vede greu si foarte bine
Vreau doar sa fi langa mine

Nu te voi uita niciodata,
Dar asta nu e o despartire
Doar un test de-o vesnicie ..."

Mi se parea ca vorbeam de-o eternitate, dar nu-mi pasa si nu avea sa-mi pese niciodata, caci atunci cand EA, prietena mea cea mai buna imi era alaturi, atunci totul parea mai animat, mai colorat sau pur si simplu mai frumos.
"Si poate un simplu : Imi lipsesti ... Ar fi de ajuns.", ii spuneam eu in timp ce ea stiam ca avea sa ma asculte.
'Imi lipsesti pentru ca esti singura care ma intelege intr-adevar, singura care nu pune aceleasi intrebari stupide : De ce ? Cum ? ' mi-am continuat in tacerea mintii fraza.

Now, it's my turn

[Image: 10glirl.gif][Image: 15z4mya.gif]
... to torture you.
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: O noua cale, sau doar o simpla plimbare ? - by Scarlett Soul - 20 Dec 2010, 20:13