Exista viata dupa moarte...
|
20 Dec 2010, 22:45
|||
|
|||
Dec da , eu am intarziat rau de tot
Iarta-ma te rog! 1. Quote:"O viziune a sentimentelor"- de Lucian Blaga ![]() Quote:Te rog, Speranta si Viata, nu ma lasati sa cad in prapastia inimii mele, un loc vesnic si strajer. Odata ce-mi voi da drumul, voi ajunge undeva, undeva de unde-mi va fi incapabil sa ies. Voi fi blestemat de propriile gratii si obstacole.',ii roiau lui Paul zeci de mii de ganduri, precum niste fluturi colorati, pierduti in universul alb si negru Wow , partea asta imi place cel mai mult inafara de poezie pe care o ador.....Fluturi colorati pierduti in universul alb si negru e exact ca oamenii condirati nebuni intr-o lumea asa zsa normala....Si ador cand vorbesti de fluturi stii tu de ce! E bestiala , imi place foarte mult! 2. Incep cu faptul ca nu stiu de ce dar imi place anul 1975. Si normal ca imi place tot ficul defapt.Acum nu incep sa citez ce mi-a placut pentru ca e tot si ce nu mi-a placut pentru ca e nimic. 3. Vreau next!!!!!!!!!!!! Repede! 4. O sa fie faina si partea urmatoare , dar ramane sa vedem. Muah! ![]() P.S : Stiai deja. ![]() No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|