~A new life is begining~
20 Dec 2010, 23:06
Nervii imi erau intansi la maxim. Imi venea sa trec de gratiile dintre noi si sa il omor cu mana mea.
Sa il da cu capul de pereti pana ma moare! Mintea mea avea atatea scenarii care de care mai sangeroase.Acum nu mai constientizam,tot ce voiam era sa il omor. Sa vad cu viata i se sfarseste in mainile mele. Sa il vad suferind,sa il vad delirand,sa il vad implorandu'mi moartea! Sa il vad un sclav la picioarele mele,dar sa nu il omor!
Am oprit tortura pentru o clipa si m'am uitat scarbita la el. Acum arata si mai jalnic decat acum 15 minute. Dar ce imi pasa? Omul asta a facut prea mult rau pentru a mai fi lasat in viata!
-Si i'a zi ti'a placut? mai vrei? esti o mizerie asta esti!
Am scuipat printre dinti indreptandu'mi din nou bagheta spre el.
-Sectumsempra! cateva taieturi ii crestasera pielea,iar eu il priveam cu se zvarcolea si cum tipa de durere.
Ochii mei se desfatau cu durerea lui acum. Stateam si il priveam satisfacuta cu tipa de durere belstemand orice ii venea in minte.
Ura pe care o simt acum imi tare necunoscuta dar in acelasi timp atat de cunoscuta! Am avut o clipa de lucididate si atunci am realizat ce eram pe cale sa fac! Era sa imi murdaresc mainile din cauza acestui ratat.
Am scapat bagheta din mana si am cazut in genguchi cu fata in maini varsandu'mi amraul prin lacrimi de sange!
De ce? de ce trebuia sa fie asa? De ce nu puteam avea o viata normala? de ce a trebuit sa trec prin toate astea.
Acum ca stiu adevarul imi doresc sa nu il fiu aflat! Imi doresc sa fiu o mica pietricica purtata de vant catre nicaieri,imi doream sa fiu picatura care se sparge de asfalt!
Doua brate ma cuprinsera si incepura sa ma legene,stiam ca e Rose,dar nu m'am sinchisit sa imi ridic capul. Continuam sa realizez socata ce eram pe cale sa fac!
Puteam devenii o cirminala daca continuam!
Doamne nu ma mai recunosc!

[Image: YotrHop.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: ~A new life is begining~ - by Ginny Anne Alden - 20 Dec 2010, 23:06