Your favourite lyrics:x
|
21 Dec 2010, 22:22
|||
|
|||
Ultima Ploaie
Ploua... Tu nu esti sa m`asculti Ca de`obicei tu n`ai timp sa m`asculti Ploua... In sufletu` meu ploua Ploua... Vorbesc cu tine. . . Si poate`i ultima data cand te mai aud Ultima data cand te mai ascult Ultima data cand te mai ascund In bratele mele de ploi (ploi) Uita de mine, da` uita`te bine Ca`i ultima pagina din trecut Si uita`te bine`nainte sa zici ca toate au trecut Oricum timpu` trece, sunt ok Daca te`ntrebi ce mai fac Daca iubesc acum pe`altcineva sau dac`am incercat s`o fac Macar sti, inima mea de`atunci intr`una bate Razbate cu gandu` ca poate orice rani pot fi alinate. . . Ploua... Da` stiu c`au fost prea multe ploi Si ne`am promis ca daca unu` cade, cadem amandoi Pre multe ploi, chiar n`am vrut sa mangai alt chip Da` cu amintirea ta`n piept, nu pot fi fericit. . . Lasa, lasa ploaia sa treaca Vocea iubirii intr`o zi n`o sa mai taca Lasa, lasa ceru` sa cada Ingerii sa planga pentru ultima data. . . Auzi c`am inima de piatra Nu esti prima care pleaca Da` esti prima sincer care`as vrea`ntr`o zi sa se intoarca Nu esti prima care`ncearca sa ma schimbe`n repetate randuri Da` esti prima care`ntr`un final m`a pus pe ganduri Si`acum o mie de ganduri m`apasa Lasa ploaia sa vina sa treaca Lasa ceru` sa cada, sfintii sa vada Ca oamenii plang cateodata Lasa timpu` sa treaca, da` totusi incearca Sa nu crezi deloc in povesti Asta`i ultima data cand ma mai auzi si poate mai zambesti As vrea peste ani sa`ti amintesti cu drag de tot ce`a fost Chiar dac`am fost un prost si nicio scuza nu mai are rost Acum, totusi dup`atata timp inca mi`e dor Si dor unele momente`ncep sa cred ca niciodata nu mor. . . Lasa... Lasa... Lasa... Lasa, lasa ploaia sa treaca Vocea iubirii intr`o zi n`o sa mai taca Lasa, lasa ceru` sa cada Ingerii sa planga pentru ultima data. . . Ploua... Tu nu esti sa m`asculti Ca de`obicei tu n`ai timp sa m`asculti Ploua... In sufletu` meu ploua Ploua... Vorbesc cu tïne. . . ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Top 10 favourite stars | Ivy Thibault | 7 | 2,601 |
19 Jun 2012, 18:31 Last Post: Kurt F. Malfoy |
|
your favourite lyrics :x | Hayley M. Alden | 3 | 1,559 |
18 Oct 2010, 09:00 Last Post: Bella Emily Rose |
|
your favourite words... :x | Hayley M. Alden | 15 | 4,080 |