Doar ... o micã întâlnire.
21 Dec 2010, 23:23
"Ema Snow ...", i-am auzit eu numele, strecurandu-ma de sub streasina casei.Ploua. Mii de lacrimi amare cadeau revarsandu-se si frematandu-se iar in palmele mele deschise care cereau din ce in ce mai multa ploaie, din ce in ce mai mult vant care sa preia ploaia.
Mi-am intains mana murdara si am trasat o dunga neagra de-a lungul casei, lansandu-mi macar o data existentele intr-un loc, patand pentru ultima oara viata acelei locuinte.
"E demonic.",am soptit eu, simtind cum un spirit stravechi se apropia, tanjind dupa medalionul ce facea legatura dintre Lumea Reala si cea De Dincolo.
Nu ma inspaimanta, dar puteam sa spun ca viperina, caci asa arata, care se afla in fata mea era in pericol de moarte.
"Dezleaga-l !", am dat eu urmatoarea indicatie, dar fata nu reactiona, doar isi inclesta mainile strans in jurul colierului.
Ema trasa un gest fugitiv spre ea, dorind sa o prinda, dar fata disparu, pur si simplu disparu, lasand in urma ei aceasi balta macabra de noroi ce acum avea sa-i saboteze viata.
"Va muri ?", ma intreba Ema, vazand ca ma incordasem.

OOC : Sper ca nu-i nimic daca am spus ce-au facut personajele voastre
Editez daca e ceva Tounge

Now, it's my turn

[Image: 10glirl.gif][Image: 15z4mya.gif]
... to torture you.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Doar ... o micã întâlnire. - by Scarlett Soul - 21 Dec 2010, 23:23

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  O intalnire pe alee Luna Slytherin 20 3,288 27 Dec 2010, 13:38