...Armata lui Dumbledore...
25 Oct 2007, 20:08
OOC:sper ca nu va suparati ca am facut eu topic.daca nu e bine,adminele pot sa il steargaTounge

BIC:Hermione Granger alerga pe culoarele de la etajul 3.
'Haide trebuie sa fie pe aici!' gandi ea in timp ce urmarea toti peretii cu privirea.'Haide....te implor fii pe aici,si asa am intarziat!'
In capatul culoarului aparu Snape,parand nervos.Hermione tocmai terminase detentia cu el deoarece nu isi facuse eseul despre Potiunea de Micsorare.Fata spera doar sa nu aiba ceva sa ii reproseze despre cei 100 de centimetrii de pergament care ii scrisese la detentie.
'Te rog te rog te rog!Apari!Fa sa nu ma vada'se gandi ea in timp ce se indrepta spre locul unde fusese ultima data usa.
"Granger!"striga snape din capatul culoarului.
De o data usa mare din mahon se materializa pe peretele din fata lui Hermione.Fata dadu buzna,lasand glasul lui Snape in urma.Usa camerei necesitatii disparu,on timp ce Hermione cazu inauntru.
Harry,care tocmai exersa Stupefy cu Luna se holba la ea in timp ce se impiedica de roba,cazand in nas.Vraja Lunei il lansa pe Harry in cealalta parte a sali,Harry fiind atent la Hermione.
"Buna lovitura Luna"zise el ridicandu-se de jos.
Hermione se ridica si ea scuturandu-si roba de praf:
"Scuze ca am intarziat Harry.Am avut detentie cu Snape."zise Hermione rosind.Era totusi multumita ca ajunsese la intalnirea cu restul AD...

continuati voiSmile

[Image: nyz1jm.jpg]

Hermione Anne Granger

Born:5 august 1992

Dead:29 august 2008
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
...Armata lui Dumbledore... - by Hermione Anne Granger - 25 Oct 2007, 20:08
Re: ...Armata lui Dumbledore... - by Lyra Dust - 13 Nov 2007, 22:37
Re: ...Armata lui Dumbledore... - by Lyra Dust - 14 Nov 2007, 22:05

Possibly Related Threads…