The Dueling Club
|
25 Oct 2007, 20:36
|||
|
|||
"-Stupefy!triga Miranda.
Cele doua se luptara mult timp,si invingatoare iesi Miranda.O atacase pe Parkinson la ultimele vraji ne-lasando sa se ridice macar.Fusese foarte nemiloasa cu ea.'Dar o merita" se gandi ea.Aruncase ultimele vraji cu mare talent si eleganta in acelasi timp.Dupa aceea,cand cobora,parkinson fiind inca la pamant,constata cu mirare ca Draco ii zambi.Seara,plictisita,Miranda se hotari sa se plimbe.In padurea Interzisa,normal ![]() "-Hmm...aaah...hah...buna",baigui ea intr-un final.Draco se ridica surprins de dupa un copac... "-AAa,,salut,Miranda"spuse el. "-Hmm,Draco,imi pare sincer rau pentru...hm..stii u,duelul nostru..." "-Miranda,inteleg ca ai avut o copilarie neg=fericita dar asta tot nu-ti dadea motivum sa...: "-DE UNDE STII TU DESPRE COPILARIA MEA?????Iizbucni miranda "-Pai...am dat peste o..amintitre de-ata...si am vazut ce..nu as fi crzeut niciodata." Miranda ingheta.'Parkinson avea amintirea aia,doar iei i-am aratat-o...nimeni nu trebuie sa stie desptre copilaria mea...ni-e rusine de parintii mei obsedati de sange-pur..." "-If you hate everything about me,why do you love me?"
"-'Cause i NEVER hated you,Miranda" say Draco |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|