Thread Closed 
O noua cale, sau doar o simpla plimbare ?
22 Dec 2010, 22:09
'Ce poezie!'am gandit eu in graba fara sa stiu cum sa rectionez defapt.Era ceva apsolut scris din sflet si genul acela de creatie care te poate face sa plangi de bucurie.Nu oricine poate sa aiba priteni foarte buni si indr-adevar sa fie asa.Ador faptul ca sunt inconjurata de prieteni care ma inteleg macar pe jumatate , sau macar pe un sfert.
"-Cryss nu cred ca sunt singura care te intelege.Poate sunt persoane care te inteleg doar ca nu iti zic sau nu incearca sa iti dea deloc de inteles."i-am zis eu gandindu-ma la prietenie si zambete insa gandurile mele erau in alta parte de toate acestea....

~Amintire~

Era o seara de iarna placuta desi era ingrozitor de frig afara.Stateam in barul in care in ultimul timp mergeam destl de des si ma intrebm 'ce naiba caut eu aici?'.Anturajul din jurul meu e total alta decat cu care ma obisnuisem acasa.Imi placea aceea gasca si gasca ma placea pe mine , dar cumva consideram ca eu nu fac parte din lumea lor.Priveam fiecare chip care ma inconjura si ultima privire se opri la un baiat cu putin mai inalt decat mine , cu parul pana la umeri prins in coada si niste ochi de un verde-caprui interesanti.Privirea mea statuse pe loc circa trei secunde dupa care ii oferisem un zambet discret , dar sincer.Imi transporta si el acelas zambet in timp ce se uita intens in ochii mei.
"-Pot sa te intreb ceva?"intreba el , inclindu-se spre mine si asezand gura lui la urechea mea sa aud clar.Muzica bubuia ca in fiecare seara umpland localul cu o unda de energie care reusea mereu sa imi amestece sentimentele si cumva sa ma simt mai altfel.
"-Da intreaba."am zis cumva neinteresata , dar defapt imi provoca emotii.
Asteptam intrebarea lui ca sa scap de senzatia asta de 'oare ce ma intreaba.'A urmat o intrebare la care eu ma asteptam si i-am raspuns sincer cu cele doua litere de 'n' si u'.Dupa asta a uramt inca o intrebare cu acelas raspuns.Dupa care ....
"-Tie iti place de mine?"
Intrebarea asta ma lua asa de tare prin surprindere incat imediat mi s-a taiat firul.Incercam sa par foarte calma , dar de data aceasta calmul ma depasise.Nu puteam sa raspun cu "nu" la intrebare pentru ca simteam o atractie fizica , dar nu puteam sa ii zic ca "da" pentru ca atunci urma sa mint.
"-Doar ca pe un prieten."era tot ce puteam sa scot pe gura.
"-Esti sigura?"
"-Da."am zis eu desii eram total confuza si nici eu nu stiam ce vreau.
"-Gandestete la ce ai zis."a fost ultimul lucru care mi-a zis.
Cu asta se ridica de la masa lasandu-ma singura in fata unui pahar cu alcool care nu era al meu , dar se afla in fata mea.Am ramas tacuta pe scaun si privind paharul pe care il invarteam.
"-Nu mai plange."am auzit dintr-o data o voce care mi se adresa mie.
"-Nu mai plang..."am spus eu realizand doar dupa aceea ca asa e evident ca am plans."-Eu nu plang."am zis repede dupa parand foarte convinsa de ceea ce zic , insa nu cred ca l-am putut pacalii.

Peste nu foarte mult timp ma aflam dansand cu acelas baiat care imi punea intrebari inainte.Dansam pe o melodie cu titlul "Total eclipse of the heart" care mi se potrivea foarte bine pe moment.Din cand in cand se uita in ochii mei dupa care iar se intoarcea in directia opusa.Deodata simteam ceva care se lipea ca vopseaua de tablou pe gatul meu.Era un sarut.
'Ce naiba fac?Pe el il consideram un amic cu care m-am intalnit in viata mea maxi de trei ori si acum...Eu nu vreu!'
Ma izbi si al doilea sarut pe care categoric nu o doream.Urma sa imi ofere si pe al treilea insa am zis :
"-Gata , ajunge!"am zis pe un ton foarte scazut si bland.
"-Gata , nu iti mai fac nimic."imi raspunse pe acelas ton calm.
In curand melodia lua sfarsit si cu asta si pasii de dans se opreau.Defapt eu uram sa ies din transa asta de dupa dans.As fi dansat pana a doua zi fara sa ma gandesc la nimic.Ciudat era ca de data asta asteptam sa se termine cat mai repede , sa ma intorc la locul meu de pe scaunul mic si sa cad iar in gaura nearga a sentimentelor.
'Nu stiu de ce sunt aici.Pe zi ce trece incep sa ma pierd si mai mult.Nu stiu ce e cu mine , dar am nevoie de ceva si nu imi dau seama de ce.Incerc sa ma tot gandesc , dar gandindu-ma ma pierd si mai mult.'
Ma uitam la baiatul cu care am dansat.Acum danseaza cu a alta fata insa tot la mine se uita.Nu inteleg de ce toata lumea se uita la mine si de ce era toata lumea asa de incantata , cand eu sunt doar o alta fata , timida daca nu sunt inconjurata de prieteni , linistita cand nu ma simt in pielea mea si zapacita cand ma distrez la maxim sau macar minim.
Incet seara s-a curs la nisipul printre degete si a urmat vremea sa plec.O ultima privire la toti cei care ma inconjurau in dimineata aceea si cu asta am urcat in masina asteptand sa plec.Am retinut fiecare fata si fiecare privire din aceea diminieata.
'Nu vreau sa ma intorc aici pentru ceva vreme.Numai vin!'am declarat in mintea mea , insa nu eram foarte convinsa daca asta vreau , daca vreau sa fug asa.

No music = No life!

Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!

To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine...
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: O noua cale, sau doar o simpla plimbare ? - by Layla Wong - 22 Dec 2010, 22:09