Memories
|
22 Dec 2010, 23:16
|||
|
|||
O priveam pe Bell de cateva minute , dar nu indrazneam sa ma apropii mai mult . Era atat de placut sa o vad gandindu'se . Speram ca totusi contempla asupra unor lucruri placute.
Intr'un final , am mai facut un pas timid , iar auzul ei fin recepta acel zgomot. Isi intoarse privirea pierduta spre mine si zambi . Un zambet senin imi inflorise si mie in coltul gurii , apoi i'am spus fara prea mare tragere de inima : " - Imi pare rau ca te'am deranjat . Nu stiam ca esti aici . " " - Nu e nimic . Imi pare bine sa te vad. Imi lipseste compania cuiva." O priveam pe ascuns , in timp ce ma asezam langa ea . Parea trista. Ceva in privirea ei imi spunea asta . O cunosteam foarte bine , desi trecuse ceva timp de la ultima noastra escapada. Atunci cand ii marturisisem ce eram cu adevarat. " - La ce te gandesti ? " intreba Cercetasa cu glasul stins . " - La ultima noastra intalnire pe malul lacului . A fost placut pentru mine . " " - Si pentru mine .." " - Bell . s'a intamplat ceva ? Pari trista . Si te rog ... nu incerca sa ma minti . " - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Memories - by Bell Evans - 22 Dec 2010, 23:07
Re: Memories - by Bella Emily Rose - 22 Dec 2010, 23:16
Re: Memories - by Bell Evans - 22 Dec 2010, 23:23
Re: Memories - by Bella Emily Rose - 22 Dec 2010, 23:34
Re: Memories - by Bell Evans - 22 Dec 2010, 23:38
Re: Memories - by Bella Emily Rose - 22 Dec 2010, 23:43
Re: Memories - by Bell Evans - 22 Dec 2010, 23:55
Re: Memories - by Bella Emily Rose - 23 Dec 2010, 00:06