Carti...muuulte carti...
|
26 Oct 2007, 11:54
|||
|
|||
Era o galagie interminabila.Dar chiar atunci se deschise usa.Kennya intra nepasatoare in clasa.Profesorul se uita putin suparat spre fata.Aceasta ii intoasre privirea si se aseja in ultima banca alaturi de o prietena.
"Ce ce intampla aici?" "Habar n-am.Flitwick pare de pe alta lumea iar prin clasa se trimit biletele." "Ce pierdere de timp." "Asa-i.Dar tu de ce ai intarziat?"colega de banca se uita curioasa la Kennya "Secret.Am avut ceva de rezolvat.Nu puteam amana." "Sa vedem cum amani tu detentia cu Flitwick." "Stai linistita...Il fraieresc repede pe tataie." Kennya se uita prin clasa.Julia si Milena se uitau una la alta. 'Oare ce s-a intamplat?Nu e felul meu sa fiu curioasa din fire,dar de data asta...' Kennya se ridica.Flitwick era cu spatele la elevi si scria la tabla.Parea absorbit de lectie.Viperina ajunsese langa Julia si o impinse mai incolo. "As putea sa te ajut cu ceva Julia?" "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lista de carti disponibile | Katya Sokorov | 5 | 2,840 |
08 Nov 2012, 14:21 Last Post: Tom Ronald Smith |
|
Inchiriere si returnare carti | Katya Sokorov | 74 | 13,281 |
07 Feb 2012, 17:27 Last Post: Amanda M. Karren |
|