~Christmas Party~
|
23 Dec 2010, 15:07
|||
|
|||
CHRISTMAS PARTY
![]() Era deja trecut de ora opt seara,iar la noua avea sa inceapa petrecerea. Era Ajunul Craciunului si de data aceasta hotarasem sa fie o petrecere organizata seara. Mi-am luat rochita turcoaz care trecea de genunchi si pantofiorii negri cu o fontita turcoaz in mijloc si am iesit in liniste din Turnul Ochilor-de-Soim. Am observat cateva colege de casa care se pregateau si ele sa coboare in Marea Sala. Cu pasi marunti ma indreptam spre mesele din sala si am observat ca deja incepeau sa vina invitatii. Speram din tot sufletul sa iasa o petrecere reusita,sa ne distram cu totii si sa avem parte de un Craciun de neuitat. Decoratiunile erau gata,brazii erau impodobiti iar ei te duceau cu gandul la ceva magic,ceva minunat,iar ninsoarea falsa care cadea din tavan iti dadea impresia ca esti intr-un loc de unde poti vedea cerul plin cu stelute de zapada care mai de care mai frumoase , se pregatesc sa aterizeze . Atmosfera era placuta,iar cateva melodii specifice sarbatorii Craciunului se auzeau in sala ca un sunet format de copii care abia asteptau o asemenea zi. Felurile de mancare erau pregatite,iar ceilalti colegi aveau sa soseasca in curand. Am trecut pe langa cineva si am salutat politicos dand din cap,apoi m-am dus la masa de unde aveam sa dau anuntul ca marea petrecere avea sa inceapa. Tocurile mele se auzeau discret in sala in timp ce o parcurgeam zambind. Ziua de astazi ma ducea cu gandul la fostul Craciun,pe care l-am petrecut alaturi de familie,dar in acest an avea sa fie cu totul diferit , aveam sa mi-l petrec alaturi de prieteni,colegi si profesori. Acest lucru era ceva nou pentru mine,primul Craciun petrecut la Hogwarts si sunt sigura ca aveam sa ma bucur de el pentru pur si simplul fapt ca aveam alaturi de mine persoane dragi . ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Halloween Party | Rosalie Vivienne Alden | 38 | 6,932 |
01 Nov 2010, 09:26 Last Post: Scarlett Soul |
|
Party de Saint Andrew | Rain Drop | 11 | 2,412 |
05 Dec 2008, 18:54 Last Post: Hermione McGonagall |
|
Party!Party!Party!!! | Rain Drop | 5 | 1,547 |