~Christmas Party~
|
23 Dec 2010, 20:52
|||
|
|||
M-am trezit devreme,deoarece in acea zi avea sa fie Balul de Craciun. Am stat timp de o jumatate de ora pe balcon , privind cerul albastru. Urmarea evolutia soarelui,numarand razele rosiatice ce se distingeau din spatele norilor. Cand in sfarsit se facu lumina,am intrat in camera si mi-am trezit colega de camera. O veste neasteptata a fost sa aflu ca nu putea merge,din cauza unei dureri ingrozitoare de masele. Imi parea rau pentru ea,a asteptat Balul acesta la fel de mult cum am facut-o eu. Putin trista,mi-am scos rochia violet-deschis din dulap,m-am incaltat cu pantofii negri si m-am privit in oglinda. Colega de camera se apropie de mine si imi aseza pe cap o coronita argintie.
"Arati ca o printesa!" spuse ea. Am facut o pirueta. Iubeam sa fiu in centrul atentiei. "Acum am plecat. Chiar imi pare rau ca nu poti veni.." "O,stai linistita! Distreaza-te si pentru mine!" continua ea. Am imbratisat-o calduros , iar apoi i-am facut din mana. Ma indreptam spre Marea Sala,zambind,avand grija la rochia mea lunga sa nu se agate atunci cand coboram scarile. ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Halloween Party | Rosalie Vivienne Alden | 38 | 6,976 |
01 Nov 2010, 09:26 Last Post: Scarlett Soul |
|
Party de Saint Andrew | Rain Drop | 11 | 2,413 |
05 Dec 2008, 18:54 Last Post: Hermione McGonagall |
|
Party!Party!Party!!! | Rain Drop | 5 | 1,547 |