Cumparaturi cu peripetii
23 Dec 2010, 21:26
M-am trezit de dimineata cu o dorinta de a merge la cumparaturi. Aveam de gand sa ma duc la magazinul Helenei prima data,sau poate doar acolo,la "Robe si pelerine pentru toate ocaziile" fiindca de aceasta data aveam nevoie de o roba noua,una de Adult. Mi-am luat roba de profesoara,neavand incotro fiindca de Adult inca nu aveam,iar cea de elevi nu mai avea ce cauta la mine,apoi botinele mele fara toc fiindca tocmai ce ninsese si afara este o vreme destul de ...rece. Mi-am pus la gat fularul si apoi caciula,intr-un final manusile. Se pare ca m-am echipat de sus pana jos mai ceva ca la Polul Nord. Dar intr-un fel mi se parea bine , in plus prevedeam ceva...mai ciudat. Voi avea astazi parte probabil de o furtuna de zapada,sau previziunile mele de astazi au fost cam ... proaste?...
Am iesit din Hogwarts grabindu-ma spre Hogsmeade. Ma uitam in spate dupa fiecare cinci pasi pe care ii faceam pentru a observa urmele pe care le lasam in mantia de un alb imaculat. Mantia din spatele meu era intinsa atat de neted,practic nici nu iti dadeai seama ca e zapada. Parea mai degraba un covoras minune care creste cu fiecare steluta alba care cadea deasupra sa. Am apucat un fulgusor de nea cu o secunda inainte sa se topeasca. Am apucat sa observ modelul dragut pe care il avea insa un oftat puternic se auzea din partea mea in momentul in care acesta s-a transformat in apa in manusa mea cea neagra cu putin albastru pe ea. Nici nu mi-am dat seama cand am ajuns in Hogsmeade,si nici nu mi-as fi dat inca seama daca nu ma ciocneam de cineva...

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Cumparaturi cu peripetii - by Rosalie Vivienne Alden - 23 Dec 2010, 21:26