~Christmas Party~
|
23 Dec 2010, 23:07
|||
|
|||
Am privit disperata ceasul care ticaia incontinuu anuntand o ora destul de tarzie. Trebuia sa fiu gata cu pregatelile si toate retusurile cu mult timp in urma, insa eu continuam sa stau ca o pupaza in fata oglinzii si sa ma privesc enervata de infatisarea mea.
Arat oribil. Cum sa ies asa in Marea Sala in fata tuturor ?, mi-as spus nervoasa. Am zambit usor apoi am facut un pas in spate, si am facut o miscare scurta cu bagheta, si chiar in acel moment din dulap a iesit o rochie foarte eleganta, neagra, lunga, cu un decolteu urias care ma facea sa fiu cam stresata. Am privit usor ingrijoarata pe ea, apoi cu o alta miscare rapida niste pantofi cu tocuri foarte inalte, care ma facea sa par o paluga au aparut langa rochia sofisticata. Am oftat usor speriata, apoi am inceput sa ma imbrac cu rapiditate. In cateva minute eram aranjata, pantofii ma faceau sa ma simt cam incomoda, insa in rest totoul era ok. M-a privit in oglinda, apoi am dat verdictul final : '' Parca sunt Morticia din familia Addams !'',am spus, dezgustata, apoi mi-am pus manile in solduri.'' Cum sa ma imbrac in negru ? De fapt.. '',am oftat. O cercetasa de pe pat chicotii amuzata, apoi se pozitiona in fata mea. '' Negru este elegant si iti vine bine. E ok, Ash. Nu-ti mai fa atatea probleme'',apoi iesi din camera lasand in urma ei sunete produse de pantofii cu toc. Mi-am desprins parul din coc, si l-am dat un pic cu fixativ facandu-l sa aiba volum, apoi am privit inca odata in oglinda.. Daca ma vedea cineva mai normal decat mine credea ca sunt o narcisista. Am zambit amuzata, apoi am iesit tiptil din camera, nu in ultimul rand dupa ce mi'am luat postetuta neagra si foarte micuta. Am aplicat ca retus rujul rosu pe buze, apoi am iesit din Turnul Cercetasiilor, indrepetandu-ma cu graba spre Marea Sala.Speram doar sa nu fiu prea patetica imbracata asa.. OCC : Pantofii ==> http://www.belpaso.ro/upload/fck/Image/p...%20toc.jpg Rochia ==> http://www.bizoo.ro/img/%7B**%7D/img360/...074331.jpg ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Halloween Party | Rosalie Vivienne Alden | 38 | 6,976 |
01 Nov 2010, 09:26 Last Post: Scarlett Soul |
|
Party de Saint Andrew | Rain Drop | 11 | 2,413 |
05 Dec 2008, 18:54 Last Post: Hermione McGonagall |
|
Party!Party!Party!!! | Rain Drop | 5 | 1,547 |