Cumparaturi cu peripetii
|
24 Dec 2010, 02:53
|||
|
|||
Am simtit cum m-am lovit de cineva. Doamne,cum puteam sa fiu atat de visatoare si de neatenta incat sa ma lovesc brusc de cineva. Imi era si urat sa ma intorc sa vad pe cine lovisem acum fiindca se auzise un scurt 'auuu' din partea acelei persoane. Mi-am ridicat capul sa vad cine era victima mea si am observat-o pe Crysella care se uita nedumerita la mine. Pe fata asta nu am mai vazut-o demult,sigur era ocupata cu magazinul "Vajthat Magic" acum. Nu am stiut ce sa ii spun fiindca avea o fata cam mohorata...Bineinteles,nici nu avea cum sa fie altfel,avand in vedere ca tocmai o lovisem in umar. Am reusit pana la urma sa spun:
"Imi cer scuze!" Asteptam ca fata sa imi spuna ceva...In acest timp m-am aplecat dupa un fulgusor de nea,insa m-am razgandit in ultimul moment si in loc sa iau un fulg,am ales sa fac un bulgare de zapada caruia nu ii voi da drumul pana nu se va topi in mana mea . Nu stiu de ce faceam asta,probabil vroiam sa simt adevarata zapada, asa ca mi-am dat jos o manusa si in cateva momente mana mi se inrosi. Am dat drumul la ultimii stropi de apa care s-a format la topirea zapezii. Cat de crunta avea sa fie despartirea fulgilor de iarna in momentul in care un prim ghiocel va rasari anuntand urmatorul anotimp. Fiindca pana la urma nimic nu este vesnic... ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Cumparaturi cu peripetii - by Rosalie Vivienne Alden - 23 Dec 2010, 21:26
Re: Cumparaturi cu peripetii - by Crysella Blythe - 23 Dec 2010, 21:46
Re: Cumparaturi cu peripetii - by Rosalie Vivienne Alden - 24 Dec 2010, 02:53
Re: Cumparaturi cu peripetii - by Crysella Blythe - 31 Jan 2011, 20:20
Re: Cumparaturi cu peripetii - by Rosalie Vivienne Alden - 31 Jan 2011, 21:44
Re: Cumparaturi cu peripetii - by Crysella Blythe - 31 Jan 2011, 21:48
Re: Cumparaturi cu peripetii - by Rosalie Vivienne Alden - 31 Jan 2011, 22:00
Re: Cumparaturi cu peripetii - by Crysella Blythe - 31 Jan 2011, 22:14