Povestea noastra de dragoste
26 Oct 2007, 21:26
Episodul 4-Lumina

Ginny o lua pe Hermione de mana si se asezara pe pat.
"Poftim"
Ginny ii intinse batista ei.
"Acum te rog,povesteste-mi ce s-a inamplat.Sa vezi ce o sa pateasca nemernicul de frate al meu.Doar spune-mi ce ti-a facut RonHappywideoar stii,blestemul Gogorita e specialitatea mea."zise Ginny incercand s-o inveseleasca.
"Ginny nu...Ron nu mi-a facut nimic....e doar vorba de...egoismul lui...si cred...ca inca o iubeste...pe Lavander...."zise Hermione printre suspine.
Acoperindu-si fata cu mainile,se intoarse cu spatele la Ginny.Ea fusese mereu cea puternica.Ea nu plansese niciodata.Nu avusese de ce.In acele momente,isi dorea sa nu fi existat,sa nu fi trait.Realiza ca pana atunci,fusese mult prea protejata de cei din jur:Harryera mereu acolo la nevoie,la fel si Ron.Nu suferise niciodata atat de profund.De asemenea realiza ca el era viata ei.Trecutul,prezentul,viitorul..acum ca stia ca ii impartaseste sentimentele,mai mult sau mai putin.
"Cred ca am sa ma duc...sa imi cer...scuze.."
Hermione se intoarse cu fata la Ginny,care parea socata de afirmatia lui Hermione.
"CUM?Dupa tot ce ti-a facut,tu ii ceri scuze??"
"Ginny....asa simt...daca nu o fac acum,simt ca am sa-l pierd."
Ginny o lua de mana si se uita in ochii ei caprui inotand in lacrimi.In acel moment Ginny vazu sinceritatea din ochii ei.Ii dadu drumul la mana.
"Du-te.Am sa-l blestem pe Ron alta data"zise ea chicotind.
Hermione isi sterse lacrimile de pe obraji.Era obosita,extenuata de atata plans.Deschise usa si iesi,lasand-o pe Ginny singura pe pat.
Intre timp Ron cobora scarile.Si el vorbise cu Harry si ii povestise tot.
'Am sa-mi cer scuze.Am sa ma despart de Lavander.Hermione are nevoie de mine..eu am nevoie de Hermione'se gandi el in timp ce cobora.
'Nu pot sa o fac..nupot sa o fac..' se gandea Hermione.Incerca sa faca un pas,si lesina,sub ochii lui Ron,care tocmai ajungea la capatul scarilor.
"HERMIONE!"Ron o prinse in cadere,de mijloc
"Hermione trezeste-te te implor!Te iubesc!Imi cer scuze!Am sa ma despart de Lavander!Hermione revino-ti!"
Cu mainile in jurul gatului lui,Hermione deschise ochii incet.
"Buna Ron"zise ea schitand un zambet."saruta-ma".
Ron se uita confuz la ea.Credea ca delira din cauza oboselii.
"Ce te uiti asa?Ai zis ca iti ceri scuze.Saruta-ma prostule!"
Ron ii atinse buzele umede de atatea lacrimi,intr-o clipa ce dura o eternitate,Ramasera imbratisati,la capatul scarilor,adormind impreuna sub razele lunii...

[Image: nyz1jm.jpg]

Hermione Anne Granger

Born:5 august 1992

Dead:29 august 2008
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Povestea noastra de dragoste - by Hermione Anne Granger - 26 Oct 2007, 21:26

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Povestea lui Mos Craciun Annabelle Rosalie Koreea 0 959 26 Dec 2010, 21:06
Last Post: Annabelle Rosalie Koreea
  O dragoste pierduta Kennya Allen 13 2,358 08 Jul 2010, 20:53
Last Post: Isabella River
  Povestea mea [16+] Renee Black 13 3,584 06 Jan 2009, 21:51
Last Post: Black Rose