~Christmas Party~
|
25 Dec 2010, 02:24
|||
|
|||
-Hmm...frumos ...foarte frumos...dar!
Am facut o pauza... -Cred ca este si randul meu nu?...am spus amuzat! -Nu prea ma pricep la ...cadouri...dar sper sa va placa! -Pentru tine Kennya...! Am scos din buzunarul de la sacou o cutiuta de un verde aprins... -Sa zicem ca invelisul este pentru trecutul tau...acum deschidel ca sa afli prezentul!? In interiorul cutiei se afla un pandantiv in forma de trandafir cu trei petale proeminente...iar pe fiecare petala se afla o nestemata diferita...turcoaz...safir...ametist... -Este un pandantiv norocos!...sper sa iti aduca mai mult noroc decat ai! Acum urma ceva interesat... -Da da sa nu crezi ca tu scapi IssA... -Uite aici pentru tine! O cutie Rosie destul de amuzanta cu multe gravati pe ea aparu in fata ei! -Hai deschide-o...o sa iti placa! In interior se afla o pereche de cercei frumos modelati si cu cateva gravati pe ei! -Sunt facuti de goblini...daca te uiti atenta iti vei citi numele pe ei! M-am scarpinat putin dupa ceafa ( )...si am adaugat -Nu prea ma pricep la cadouri sper sa va placa! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Halloween Party | Rosalie Vivienne Alden | 38 | 6,975 |
01 Nov 2010, 09:26 Last Post: Scarlett Soul |
|
Party de Saint Andrew | Rain Drop | 11 | 2,413 |
05 Dec 2008, 18:54 Last Post: Hermione McGonagall |
|
Party!Party!Party!!! | Rain Drop | 5 | 1,547 |