~Christmas Party~
|
25 Dec 2010, 02:36
|||
|
|||
Isa zambi fericita cand isi vazu cadoul. Il imbratisa pe Oliver si ii multumi fericita. Isi scoase bagheta si il puse pe Astropuf sa intinda mainile cu palmele in sus.
"- Haide sa fii mai surprins asa.. inchide ochii." rase Isabella. Oliver inchise ochii si chicoti spunand: "- Vreti sa ma injunghiati?" Fosta Cercetasa zise cu un glas ce voia sa fie acuzator: "- O, Doamne, Kenn, de ce i-ai spus?" Fosta Viperina rase scurt si ii zambi uitandu-se la cadourile ei. "- Lasa ca te stiu eu, Isa." "- N-o sa scap de tine nici in Iad." rase fata apoi sopti ceva si in palmele lui Oliver aparu un pachet nu prea mare, impachetat intr-o hartie aurie si decorata cu o funda rosie. "- Haide. Sper sa iti placa. Nu ma pricep prea bine la cadouri dar.. macar stiu ca vei rade cand vei citi." Oliver deschise ochii si desfacu hartia curios. Era o carte ce semana foarte bine cu o agenda, avea coperta neagra si pe ea scria cu litere aurii "Pentru ca fiecare moment conteaza!" Isa scrisese acolo toate amintirile frumoase ce ea, Kennya si Oliver le aveau impreuna, toate greselile lor epice si toate glumele lor, pe care numai ei le intelegeau. Era ca un fel de jurnal de memorii, doar ca nicio pagina nu avea vreo amintiri trista. Fiecare foaie purta scris caligrafic ceva amuzant, ceva ce avea sa-l faca sa rada si sa uita de tot ce era rau. "- E.. intr-un fel si de la mine si de la Kennya, avand in vedere ca e scris despre toti trei.." You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Halloween Party | Rosalie Vivienne Alden | 38 | 6,976 |
01 Nov 2010, 09:26 Last Post: Scarlett Soul |
|
Party de Saint Andrew | Rain Drop | 11 | 2,413 |
05 Dec 2008, 18:54 Last Post: Hermione McGonagall |