The Dueling Club
|
30 Oct 2007, 21:45
|||
|
|||
OOC : si acum... tamtararam...
![]() BIC : Timpul trecu in zbor pe langa elevi... orologiul batu ora 12 noaptea fix... Un scartait de usa sparse linistea coridorului de la etajul 1... se-auzi un fosnet de catifea... ' Sper sa fie aici...' Julia grabi pasul... pana ajunse in dreptul unui colt... O silueta vag se putea deslusi prin intuneric... Julia intinse mana spre acea silueta... Simti o pelerina de elev... " Credeam ca nu-ti vei face aparitia.. " Draco pasi impunator inspre ea... ochii insetati ii scapatau puternic in cetoasa lumina a lunii. " Si, ma rog, ce te facea sa crezi asta? " intreba el... " Intuitia, probabil... de ce m-ai chemat, pana la urma? " " Vroiam sa-ti... dau cateva explicatii..." " Mda... ar cam fi cazul... era sa izbucnesc de fata cu Portilla... " " Uite ce e... mi s-a parut ca ceea ce e intre noi doi incepe sa se afle... am recurs la Miranda ca la o diversiune... " " Draco... dar ... mai e ceva intre noi doi? " Il incuie... " Pff... e clar ca nu trebuia sa vin... " Julia dadu sa plece...dar... " Eu simt ca mai e ceva... si cred ca simti la fel... " Desi vroia sa pretinda ca e suparata... Julia ii sari de gat fara regrete... " Nu... nu vreau sa ma gandesc la ce s-ar intampla cu noi daca ar afla Harry.. " ii sopti ea speriata... " Ne vom descurca... asa cum o facem intotdeauna..." " Promite-mi doar ca niciodata nu vom fi despartiti... " " Iti jur... " ...Si-o saruta cum n-o mai sarutase pana atunci... o mangaie pe par... o aduse mai aproape de el... Simtea cat de repede ii batea inima... Si asa, imbratisati... parca nu vroiau sa-si mai dea drumul vreodata... Se despartira insa pe la ora 1 noaptea... fiecare mergand cu precautie spre camerele de zi... ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|