~A new beginning.
|
25 Dec 2010, 23:53
|||
|
|||
-In legatura cu secretul...cand eram mica mama imi spunea tot felul de povesti cu vrajitori despre un sport vajtas si un castel urias care se afla langa o padure in care traiesc tot felul de creaturi ciudate.Mi.am aruncat bagajul si m.am asezat pe canapeaua din cabina vagonului chiar langa geam privind multimea care incercau sa ajunga la tren o priveam pe mama cum se indrepta catre masina.
-Deci...Tamara ce ai in cutia aceiaa?arata cu degetul catre o cutie neagra din coltul cabinei. -Oh...aceea e chitara mea,nu pot sa ma despart de ea...am spus pe un ton jos uitandu.ma in alta parte. -Tamara canta ceva,incepu sa tipe de bucurie.Am luat chitara si am inceput a canta prima melodie care mi.a trecut prin minte. „Si cand un dor mai simt in piept Cand se iveste luna, E ca sa nu te mai astept Si azi ca-ntotdeauna „ Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
The beginning of a new chapter.. | Melanie Stark | 0 | 1,428 |
05 Sep 2011, 13:31 Last Post: Melanie Stark |
|
Beginning | Jade A. Crawford | 14 | 3,835 |
10 Oct 2010, 14:40 Last Post: Jessica F. Jersey |